Vigtig sejr til REHH over Mors-Thy | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
18. september 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det blev en fest i Dokken fredag aften, da hjemmeholdet fik de første to point i denne sæson. 30-25 (14-10) lød cifrene i en kamp, hvor hjemmeholdets defensiv løftede sig gevaldigt.

Mors-Thy hang indledningsvist fast i 5:1 forsvaret med en solid Søren Rasmussen som agtermand. Efter pausen fik udeholdet kontakt i slutfasen, men REHH-drengene udviste en læring fra sidste kamp, i den såkaldte ”Crunch-Time” periode. Derved kom REHH på tavlen, godt hjulpet af et medlevende publikum. Det var en tilfreds cheftræner der gav sin analyse af opgøret: 

”Denne sejr var dejlig for holdet, klubben og ikke mindst alle de folk, der arbejder i kulissen. Drengene ville vise omverdenen , at vi er på rette spor med vores nye hold. Det fik de gjort og det var fantastisk, at mærke stemningen på lægterne. Vi har lukket for mange mål ind i de første opgør, men det fik vi sat en prop i med gårdagens kamp. Vi er glade og velvidende om, at vi skal fortsætte det gode arbejde i træningslokalet. Det er hér grundlaget for videre succes skabes”  slutter Kristian.


Målscorer:
Jonatan Mollerup, 7
Sune Iversen, 5
Torben Petersen, 5
William Aar, 4
Mathias Jørgensen, 3
Jonas Larholm, 3
Miha Zvizej, 2
Jonas Hald, 1

Man Of The Match:
Søren Rasmussen


Næste opgør foregår på udebane, når vi drager mod Fredericia og tager kampen op om yderligere to point, d. 27. september kl. 20:00 - kampen vil blive vist på TV2 Sport.
Billetter vil kunne købes ved Fredericia HK, såfremt man har lyst til at støtte REHH fra lægterne.

Vores næste kamp på hjemmebane er d. 1. oktober kl. 18:30 mod Nordsjælland i Ribe Fritidscenter. Billetsalget til denne kamp åbner fredag d. 24. september kl. 12:00.