Vitalt opgør i Nordsjælland | Nyheder | REHH

8. November 2017
Photo-Andersen.dk

Torsdag aftens sene opgør mod Nordsjælland er af uhyre vigtighed. Et hurtigt kig på tabellen viser, at der er 5 points op til 8. pladsen, som giver en slutspilsplads og 3 points ned til Skanderborg, som efter Tønders hjemmesejr over SønderjyskE i søndags nu indtager jumbopladsen. Men det bliver ikke nemt for REHH. 6 mand ude i sidste hjemmekamp giver udfordringer i truppen - også selvom de resterende spillere har høj kvalitet. En anden ting er Nordsjællands niveau – særligt på hjemmebane.

Nordsjælland har vel fået en sæsonstart som forventet, og måske endda en kende bedre end de fleste i virkeligheden havde tiltænkt holdet. Storsejren i hjemmekampen mod slutspilsaktuelle Aarhus og en moralsk uhyre vigtig sejr i Danmarks sydvestlige hjørne i Tønder aftvinger respekt. Uafgjort hjemme mod HC Midtjylland og SønderjyskE fortæller blot videre på den historie, der handler om, at fusionsklubben fra det nordlige Sjælland mener det alvorligt i denne sæson. De vil blive oppe i den bedste række. Og kommer til at tage points fra hold, som målt ud fra spillermateriale umiddelbart ser stærkere ud - det har de allerede gjort. 

Hvem har så imponeret for Nordsjællænderne i denne sæson? Det er der flere der har, især Nicolai Pedersen har været en konstant skudtrussel på venstre back. Han er netop blevet kåret som oktober måneds spiller i Ligaen. Det er flot. Særligt når man er en del af et oprykkerhold.

Der venter REHH en svær kamp men også en kamp, hvor det bestemt er muligt at få points med hjem. Det går vi efter. Ingen tvivl om det.