2. træningskamp - 2. sejr i hus | Nyheder | REHH

#SAMMENIRIBEESBJERG

TRÆNINGSKAMP

Ribe-Esbjerg HH - KIF Kolding
33 - 23

Vi lagde godt fra land i 1. halvleg, men det endte alligevel med at blive en tæt kamp - og da vi nåede til pausen viste tavlen da også kun en etmålsføring (12-11).

Der blev i hele kampen vist gode takter og især i 2. halvleg blev der skruet op for blusset. Niklas Kraft blev budt velkommen i målet, da han stod 60 minutter og var stærk med 38%. Slutresultatet taler for sig selv - og vi kunne gå glade fra banen med en sikker sejr på 33-23.

I weekenden er der ikke tid til det store kaffebord, på trods af at turen lørdag går til Skansen. Vi spiller vores 3. træningskamp mod SønderjyskE, kl. 13:00 - der er gratis entré.

Allerede søndag går det løs igen, når vi i Ribe Fritidscenter tager kampen op mod Fredericia HK kl. 16:00 - også her vil det være gratis at komme ind, så vi håber på at se mange velkendte, og måske ukendte, ansigter.