Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund.

Velkommen tilbage til 2. halvdel af sæsonen i herrehåndboldligaen.

Én af vore 3 målsætninger i sæsonen 2017/18 – kvalifikation til Final4 – blev nået i efteråret med en sejr på 21-20 mod TM Tønder Håndbold i Dokken i en spændende kamp, hvor vi først kom foran i de sidste minutter. Final4 blev afviklet i weekenden den 3.-4. februar i Holstebro, hvor vi mødte TTH Holstebro i semifinalen om lørdagen, mens Aalborg og GOG mødtes i den anden semifinale. Desværre tabte vi semifinalen på en scoring af TTH Holstebro i allersidste sekund - et meget bittert nederlag. Vi endte som nr. 4 til Final4, mens TTH Holstebro blev pokalmestre. Tillykke skal der lyde herfra.

Vores ligahold er godt forberedt til 2. halvdel af sæsonen, idet holdet har været på et rigtigt intensivt og godt træningsophold i uge 3 på Porto Santo. Under dette ophold havde vores nye træner – Ryan Zinglersen – mulighed for, for første gang, at træne holdet og være tæt sammen med truppen, og teamet omkring truppen i en hel uge. Velkommen i klubben til Ryan Zinglersen.

Desværre glippede kvalifikationen til gruppespillet i EHF cuppen, idet vi over 2 kampe tabte til det næstbedste hold i Kroatien – RK Nexe – med samlet 2 mål, men deltagelse i EHF Cuppen var både lærerig og spændende, og giver blod på tanden for igen at komme hertil.

Den 3. målsætning om kvalifikation til slutspillet og en plads i top 6 er modificeret til en plads i slutspillet, efter at holdet desværre i første halvdel af sæsonen har været ramt en række skader. Vi har måttet sige farvel til Jonas Hansen efter endnu en hovedskade. Jonas Tidemand, Rasmus Bertelsen og Nikolaj Enderleit har endnu ikke været på banen, og en række spillere har været ramt af skader, der har gjort dem ukampdygtige i kortere eller længere perioder i efteråret.

Dertil kommer, at vi desværre har måttet sige farvel til cheftræner Jan Leslie.

I denne periode har spillerne/holdet stået sammen og sluttede efteråret rigtig godt af med 3 sejre og 1 uafgjort i de sidste 5 kampe, således at vi inden startskuddet lyder på 2. halvdel af sæsonen ligger på en 10. plads med 2 point fra en slutspilsplads med 9 kampe tilbage. Vi føler, at klubben og holdet er godt rustet til de kommende 9 kampe i ligaen, og forhåbentlig lykkes det for holdet at opfylde vores 3. målsætning – en kvalifikation til slutspillet.

Jeg vil opfordre Jer til at komme til kampene i hallerne i Esbjerg og Ribe og støtte holdet i disse bestræbelser.