Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund.

Vi går et virkeligt spændende forår i møde. Se blot på stillingen i 888-ligaen, hvor jævnbyrdigheden i midten er usædvanlig stor, og hvor der er kamp om de sidste pladser i slutspillet.

En kamp vi stadig er med i, og hvor målsætningen er at blive blandt de otte bedste i grundspillet.

Den sidste tid har også været spændende på andre fronter, hvor vi har oprustet holdet betragteligt.

Her kan nævnes, at vi har skrevet kontrakter med målmændene Tim Winkler og Emil Tellerup, samt det venstrehåndede stortalent, Nikolaj Enderleit fra Tønder, der vil supplere Morten Nyberg på højre back. Dertil kommer, at det er lykkedes os at sikre Lukas Karlsson for endnu to sæsoner.

Denne styrkelse er ikke mindst mulig på grund af den store opbakning, vi får fra sponsorer og samarbejdspartnere. En opbakning, vi er meget taknemmelige for, for uden denne opbakning intet REHH.

Derfor er vi hér!

Ribe-Esbjerg HH A/S blev etableret i 2008 – og ejes af Ribe HK, SGI Esbjerg og ca. 50 aktionærer (privatpersoner og virksomheder).  REHH driver på drenge/herresiden hold i ligaen, U18 og U16 – og sikrer den røde tråd i den samlede talentudvikling på drengesiden. U16 og U18 spiller under navnet UH Esbjerg.

Herrehåndbold er en markant og fascinerende elite-holdidræt både tilskuer- og TV-mæssigt. Ribe-Esbjerg HH blev etableret for at flytte drenge og herrehåndbolden i Esbjerg Kommune op på eliteniveau, men også for at være med til at skabe en attraktiv innovations- og virksomhedskultur i Esbjerg Kommune og nærregionen. Vi tror på, at elitekultur og eliteidræt betyder noget. I vores vestjyske region skal vi alle fighte sammen for at styrke rammevilkårene for borgere, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Hér vil vi bidrage!

Visionen – det går vi efter!

Vi vil opnå resultater – med et realistisk afsæt.  Bestyrelse og administration arbejder hårdt på at styrke det økonomiske fundament – så vi fremover nærmer os de stærke tophold. Det bliver med fortsat fokus på udvikling af egne unge i god balance med erfarne kræfter udefra. De to backs Jacob Holm og Morten Nyberg er et godt eksempel på dette mix. Nye business-/erhvervsnetværk skal være med til at styrke sponsorernes engagement og samspil.

Det er vigtigt at pointere, at vi stadig satser på egne talenter, og at de i den kommende sæson også får plads/mulighed på holdet, selv om vi har forstærket os. Vi så betydningen af dette i den overståede sæson, hvor vores egne fire spillere havde betydelig indflydelse på kampresultaterne i flere kampe. Derfor vil fortsat også satse på spillere af ”egen avl” suppleret med dygtige og erfarne spillere ude fra.

I forbindelse med sæsonstart rykkede tre spillere op i ligatruppen.

Dertil kommer, at klubben ønsker at fastholde talenter, der ikke umiddelbart kan indgå i liga-truppen, men som forhåbentligt - måske allerede i indeværende sæson - kan spille SGI op i 2. division.

Vi hilser også ungdomssatsningen i Ribe HK meget velkommen og lykønsker med det danske mesterskab i U10.

Vi har styrket vores egen ungdomsafdeling med ansættelsen af Mark Uhd som træner. Han skal sørge for en rød tråd fra U16 og U18 til ligaholdet og samtidig medvirke til, at vi får SGI’s 3. divisionshold op i 2. division.

Oplevelser i nye arenaer!

Vi spiller fortsat halvt – halvt i Blue Water Dokken i Esbjerg og halvt i Invactor Arena i Ribe.  Rammerne er dér for de oplevelser, vi vil være med til at skabe på og uden for håndboldbanen. Vi har haft ikke færre end otte tv-transmissioner i form af direkte udsendelse af hele kampe eller kampe vist i glimt. En meget flot eksponering.

At gå til håndbold skal være en total oplevelse i form af god håndbold og underholdning for hele familien. Vi arbejder stedse på at gøre rammerne om vores hjemmekampe bedre og mere underholdende. Det håber vi kan danne basis for mere intens stemning og medleven hos publikum, som vi med glæde så det i kampene mod KIF Kolding København, AaB og BSV.

Jeg ved fra spillerne, at det har meget stor betydning for dem, og vi ser fra andre hold, hvordan en intens stemning og opbakning på hjemmebane kan ”løfte” et hold til større resultater.

Værdierne!

Ribe-Esbjerg HH er båret af nogle klare værdier, der blandt andet handler om respekt, ansvarlighed, sammenhold, sved på panden og ambitioner. Vi ønsker at leve op til det ry, at der er format på alle niveauer – at det er et rigtigt godt sted at være spiller, træner, leder, samarbejdspartner og publikum.

Vores styrkepositioner!

Vores mere end 150 medlemmer af erhvervsklubben fortæller:

• At der i Ribe-Esbjerg HH tænkes i helheder på tværs af ligasatsningen og ungdomsarbejdet
  • At REHH dermed – med en offensiv indsats – er med til skabe identitet – og dermed med til at styrke lysten til at bo, uddanne sig og arbejde hér
  • At der i REHH er en oplevelse af at værdierne efterleves og ”orden i tingene”
  • At man får tilbud om oplevelser og deltagelse i erhvervsnetværk, hvor sammenhængen mellem pris og mulighederne for at styrke kunderelationerne er attraktive
  • At det i sig selv er positivt at indgå i REHH, der er med til at binde hele kommunen sammen

Vejen frem!

Med opbakning fra et bredt erhvervsliv og de mange, der vil opleve herrehåndbold på højeste niveau – vil vi gøre alt, det vi kan for fortsat at vise, hvad vi duer til!