Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund.

Velkommen til sæsonen 2018/19 i Herrehåndboldligaen.

Sæsonen for vores klub – Ribe-Esbjerg HH – starter tirsdag den 21. august 2018 med en kamp i ottendedelsfinalen i Santander Cup mod TTH Holstebro i Ribe, og på udebane i Herrehåndboldligaen på Mors mod Mors/Thy lørdag den 1. september 2018.

Det nye træner team Lars Walther og Morten Seier mødtes første gang med den nye spillertrup lørdag den 28. juli 2018 og træningen har sidenhen bestået af hård fysisk træning.

Formålet med hermed er selvfølgelig at få spillerne i god form, men også at forebygge for skader, som vi har været hårdt ramt af sidste år.

Som I har kunnet læse i Jyske Vestkysten er 6-7 af spillerne ramt af skader, men skaderne vurderes ikke at være alvorlige og af kortere varighed.

Holdet har netop deltaget i en træningsturnering i Stuttgart, hvor det spillede tætte kampe mod Nantes (nr. 2 i Frankrig) og Göppingen og Stuttgart i Bundesligaen.

I den kommende weekend deltager holdet i Ringkøbing-Skern Elite Cup i Skjern, hvor holdet i den indledende runde skal møde Århus og Skive.

Som nævnt ovenfor spiller holdet på tirsdag i Ribe mod TTH Holstebro i Santander Cup, og drager derefter til en træningsturnering i Serbien, hvor holdet i den indledende runde møder Gorenje Celje, Slovenien, og Partizan Beograd, Serbien.

Denne træningsturnering blev vi inviteret til i forbindelse med Europa cup kampen mod RK Nexe i Kroatien sidste år, og både til denne turnering og turneringen i Stuttgart skal vi alene afholde transportomkostninger, mens alle andre omkostninger er betalt af arrangørerne.

/ Holger Refslund