Klubben | REHH

 Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S


Af formand for REHH, Holger Refslund.

Nu, hvor sommerferien står for døren, og den umiddelbare og forståelige skuffelse over mistede bronzemedaljer har lagt sig, kan vi se tilbage på en sæson, der til fulde indfriede forventningerne.

Målet var oprindeligt en plads i slutspillet. Det mål opnåede vi til fulde ved at vinde vores pulje i slutspillet på trods af, at vi ikke havde point med over.

Overraskelse, sensation, eventyr og mirakel.

Det er nogle af de ord, som sportspressen har anvendt om vores ligaholds præstationer i 888-ligaen i år. JyllandsPosten kaldte endda holdet for håndboldligaens darling.

Disse betegnelser fortæller historien om en helt fantastisk præstation af spillerne og hele staben omkring holdet.

Holdet har vist, at det har et højt niveau og har haft dette niveau siden før jul med et par enkelte udfald, hvilket har givet genlyd i hele håndbold-Danmark.

Tusind tak til spillerne, trænerne, de frivillige og i øvrigt alle omkring holdet for en rigtig flot sæson.

Vores målsætning er fortsat indenfor de kommende 2-3 år at bide os fat i toppen af håndboldligaen og gerne være med i kampen om medaljerne.

I bestyrelsen er der fuldstændig enighed om, at dette ikke må ske på bekostning af vores målsætning om at udvikle vore egne talenter og unge spillere udefra, der, hvis de har evnerne, skal have mulighed for at udvikle sig i ligatruppen og have spilletid, således at vi udvikler vores egne ligaspillere også.

Vi arbejder med nogle initiativer i bestyrelsen, der forhåbentlig allerede i den kommende sæson vil styrke arbejdet på dette område.

Rigtig mange tak til sponsorer og tilskuere for støtten til holdet i denne sæson - både på og udenfor banen.

Vi står overfor nogle meget spændende opgaver med europæiske kampe, hvor vi endnu ikke kender modstanderne.

Vi står også overfor nogle meget spændende opgaver i den hjemlige liga, hvor der hos vores kolleger/modstandere sker mange ting i form af spiller- og trænerskifte.

Og vi står overfor en spændende sæson, hvor vi glæder os til at præsentere et ligahold med nye spillere.

Jeg vil ønske alle en rigtig god sommer og velkommen til en ny, spændende sæson efter ferien.