Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund.

Velkommen tilbage til en ny sæson i ligaen 2017/18.

Det var en fantastisk sidste sæson 2016/17, hvor holdet for første gang var i slutspillet. Holdet vandt deres slutspilsgruppe foran TTH og BSV og gjorde det rigtig godt i finalerunderne – specielt de 2 udebanekampe mod henholdsvis Skjern og BSV. En 4. plads i ligaen overgik selv de største forventninger til sæsonen. Både holdet, trænerteamet, administrationen og bestyrelsen høstede nye og gode erfaringer, som vi kan drage nytte af i den nye sæson.

Målsætningen er en plads i slutspillet og ende i Top 6 i ligaen, deltagelse i Final4 i pokalturneringen og en kvalifikation til gruppespillet i EHF Cup. I håndboldligaen startede holdet på udebane mod HC Midtjylland den 1. september 2017 med et nederlag på 26 - 29, mens første kamp på hjemmebane er mod Skjern torsdag den 7. september 2017 i Blue Water Dokken, hvor vi håber på fuldt hus.

Klubben har forstærket sig til sæsonen med signing af Tim Winkler, Nikolaj Enderleit, Miha Zvizej, Mathias Jørgensen, Yehia Elderaa og Kasper Nielsen. Både Tim Winkler og Mathias Jørgensen har fået deres håndboldopdragelse i Esbjerg.

I Santander Cup vandt holdet den 25. august 2017 over Skive på udebane med 29-26 og skal i kvartfinalen møde TM Tønder i Blue Water Dokken den 17. oktober 2017 om kvalifikation til Final4.

I EHF Cup er vi på grund af danske holds præstationer i Europa i tidligere sæsoner seedet, således at vi først træder ind i 3. kvalifikationsrunde. Lodtrækning til 3. kvalifikationsrunde finder sted i midten af oktober måned i Wien, hvor vi på grund af seedningen undgår at møde andre seedede hold. Vinder vi denne kamp, som jo er målsætningen, er vi videre til EHF gruppespillet, hvor vi er i pulje med 5 andre hold, som vi skal møde både ude og hjemme.

I klubben glæder vi os rigtig meget til den nye sæson og håber at se jer til kampene og vores arrangementer.