10. oktober 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – Lemvig-Thyborøn Håndbold
31-22 (12-8)

Efter 18 min. er stillingen 5-5. LTH vil ingenting og trækker al tempo ud af kampen. REHH’s angribere tænker: Hvis de kan lulle rundt, så kan vi også! Sløv start af bænken og angrebet. Kun fine redninger af Niklas Kraft og et stærkt forsvar holder kampen jævnbyrdig.

De første 18 minutter er glemt nu. For de sidste 42 minutter gik efter bogen. Det var anfører Mathias Jørgensen enig i:

”Det blev en sikker arbejdssejr. Vi skulle lige spille os ind i kampen og fri af deres meget langsomme spil. Og begge forsvar står godt og målmændene har gode redninger. Vi skulle lige op i tempo, og så var det sikkert derfra. Vi vidste, hvad de kom med – og fik fint holdt deres styrker i skak. En god sejr.”

Det har Mathias helt ret i. Morten Jørgensen (kampens spiller) med 5/5 og Niklas Kraft i målet var profilerne. Men også William Aar, Marcus Mørk, og alle mand i forsvaret fik skruet en fin kamp sammen. 12 målscorere er godt at opleve.

Der var fin stemning i Blue Water Dokken, og det kan kun blive ”tommel op!”