Det var ikke vores aften | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
23. november 2015
Det var bestemt ikke vores aften denne mandag i Blue Water Dokken.
Bortset fra den sidste halve snes minutter, var der stort set ikke noget, der lykkedes for vores spillere, og det bevirkede, at SønderjyskE vandt med 27-22 efter 15-10 ved pausen.
En overgang var vi bagud med ti mål, men det blev hentet på en god slutspurt. Desværre ikke tilstrækkeligt til at hente to point.
SønderjyskE startede som lyn og torden, og efter godt fem minutter var holdet foran med 4-1. Claus Uhrenholt tog en time out, og det så ud til at hjælpe, for vores spillere fik reduceret til 4-4, og man fornemmede, at det kunne måske blive en spændende kamp.

Troels Jørgensen fik til tider en hård behandling - som det øvrige hold - men scorede dog seks gange.

Men nej. Vores spillere var alt for passive i forsvaret, og i angrebet havde de det svært mod de fysisk stærke sønderjyder, der dækkede meget kontant op.
Dertil kom, at de afslutninger, vores spillere kom til, blev alt for sløsede og upræcise, og en række tekniske fejl fuldendte billedet af en klar kollektiv dårlig dag.
Kun Troels Jørgensen og Pelle schilling syntes at ville noget, og Troels Jørgensen bankede således fem rene kasser ind i første halvleg.
Anden halvleg blev for den første halvdels vedkommende en kopi af første, og da der var gået hen mod et kvarter, var stillingen 24-14 i SønderjyskE's favør.
Men så skete der pludseligt noget. Vores spillerede vågnede mere op, og der blev spillet med længere angreb, hvilket gav flere chancer, ligesom forsvaret stod bedre. I målet fik Rasmus Lind bedre fat og stille og roligt åd holdet sig ind på gæsterne, men det var alt for sent, at denne opvågning kom.
En kendsgerning er, at der skal andre boller på suppen, hvis holdet skal have point på tavlen. Så er det ikke nok med et kvarters godt spil. Det skal dog retfærdigvis siges, at der også var lyspunkter ind i mellem. Da REHH måtte spille fire mod seks på grund af to udvisninger, lykkedes det at spille lige op mod SønderjyskE, og i flere af angrebene blev der vist fint spil, når blot holdet udviste den fornødne tålmodighed og skød rigtigt på en dygtig Anders Petersen i SønderjyskE's mål.
Mads Overgaard måtte undværes til kampen, da han gik med den ene hånd i gips. Under træningen tirsdag brækkede han en lillefinger, og der venter nu en længere pause.

Pelle fik overrakt Cityforeningens og Meet and Mores præmie af Bodil Jensen.

Eftger kampen blev Pelle Schilling kåret til "man of the match" og fik gaver af Cityforeningen i Esbjerg og Meet and More.
- Pelle, er det en kamp vi skal glemme?
- Ja, i hvert tilfælde de første 45 minutter.
- Vi er ikke klare på det, de kommer med, og vi spiller ikke det spil, vi gerne vil. Vi skal slå mere på tæven i forsvaret uden selvfølgelig at blive voldelige, og i angrebet får vi ikke spillet bredt nok ud.
- Hvad er det, der sker midt i anden halvleg, hvor i kommer igen?
- Ja, kunne jeg svare på det, havde vi nok vundet kampen, lyder det med et smil fra Pelle Schilling.

Kampen i tal

Målscorere for REHH: Troels Jørgensen 6, Pelle schilling 5, Morten Vium 3, Jacob Holm 3, Phillip Holm 2, Hans-Chr. Lund 2 og Andreas Madsen 1.
SønderjyskE: Jonas Samuelsson 6, Kasper Køser 4, Mattias Thynell 3, Simon West 3, Claus Kjeldgaard 3, Magnus Gullerud 3, Kenneth Bach 2, Jacob Pedersen 1, Christoffer Fors 1 og Arni Steintorsson 1.
Udvisninger: REHH 3, SønderjyskE 3.
Dommere: Malene Kroløkke Lythje og Hans Henrik Staal.
Tilskuere: 1087.