Endnu et skridt frem | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
20. februar 2015
Det var ikke altid lige kønt, men det gav endnu et væsentligt skridt frem mod målet nemlig en plads i slutspillet, da vi fredag aften besejrede Odder med 31-25 efter 14-13 ved pausen.
Der var på intet tidspunkt tvivl om sejren, selv om REHH et par gange kom komfortabelt foran og begge gange blev indhentet af Odder. Men vores spillere viste begge gange den fornødne moral og fik atter etableret en føring, der i sidste ende gav den vigtige sejr.
Sebastian Frandsen stod en virkelig god kamp med en redningsprocent på over de 50 i første halvleg, og selv om kadencen faldt lidt i anden halvleg, var præstationen bestemt godkendt.
I anden halvlegs sidste halve snes minutter spillede Odder med "flydende målmand" efter at være blevet en spiller i undertal, men det betød blot, at Rasmus Bertelsen (det øverste billede)  kunne score to gange fra eget målfelt på et tomt mål.
Gennem hele kampen gjaldt det, at vores spillere hold hovedet koldt, da det så ud til at knibe en smule, og ikke mindst kontraspillet fungerede denne aften. Modsat mange tidligere kampe turde spillerne denne aften løbe kontraerne og udnytte dem.
Pelle Schilling spillede en god kamp

Efter kampen sagde Morten Vium: - Det var en arbejdssejr. Det vidner om god moral, at vi to gange kan komme tilbage og igen trække fra. Det er bestemt noget, vi kan tage med videre.
Også cheftræner Claus Uhrenholt var tilfreds: - Jeg er altid godt tilfreds, når vi vinder. Jeg føler, at vi stort set har kampen under kontrol generelt set, og jeg er rigtig godt tilfreds med kontraerne.
Både han og assisterende cheftræner Ole Nielsen er enige om, at holdet skal lære, at når det er foran med fem eller seks mål, skal spillerne sige til hinanden: Vi skal videre og yderligere øge forspringet.
Efter kampen blev Matias Helt udnævnt som kampens spiller af kampsponsoren Frøs Herreds Sparekasse.
Anne Sørensen fra Frøs hyldede Matias Helt som kampens spiller.

Kampen i tal:
Målscorere: REHH: Matias Helt 6, Pelle Schilling 5, Morten Vium 4 (4), Rene Antonsen 4, Rasmus Bertelsen 2, Jacob holm 2, Mads Overgaard 2, Alexander Nielsen 2, Troels Vejby Jørgensen 2, Morten Nyberg 2.
Odder: Martin Larsen 8, Kristian Klitgaard 5, Casper Larsen 3, Stian Jørgensen 3, Steffan Nielsen 2, Anders Martinussen 2, Rasmus Hansen 1 og Jonas Corneliusen 1.
Udvisninger: REHH 2, Odder 3.
Dommere: Malene Kroløkke Lythje og Hans Henrik Staal.