Fight i anden halvleg med smal bagkæde var lige netop nok! Skive fH mod Ribe-Esbjerg HH 28-29 (17-13). | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. februar 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Cheftræner Anders Thomsen har brugt træningskampene i EM-pausen til at spille bredt med de 6 faste, skadesfrie bagspillere. Den virkelighed kunne desværre ikke fortsætte fredag aften i Skive. Emil Grønbech blev ulykkeligvis langtidsskadet under træningen mandag – og William Aar måtte melde fra på grund af sygdom. I forvejen har vi Simon Birkefeldt langtidsskadet.

Derfor var det en lettet og tilfreds Anders Thomsen – efter 2 meget forskellige halvlege:

Før pausen smider vi alt for mange bolde væk i angrebet. Det giver 6 kontramål – og der var god grund til en justeringssnak i pausen. Jeg kan kun være tilfreds med den fight, vi viste i de sidste 30 minutter. Vi fik sat prop i forsvaret. Og vi fik mere flow i et angrebsspil med færre fejl. Det var den første vigtige kamp i halvanden måned. Jeg tror, at den er afsættet til, at vi kommer op i et højere gear”.

Skive fH var i angreb med 7 mod 5 (vi havde udvisning) det sidste halve minut ved 28-28. Søren Rasmussen reddede skud fra en fri stregspiller. Smed den ud til Mollerup, der få sekunder før tid sendte det lange kast ned i det tomme mål. 2 point.

I Skives mandskab var de 2 klart stærkeste spillere Andreas Søgaard på stregen og Magnus Haubro som playmaker. De scorede hver 6 mål. De spiller begge i REHH i næste sæson.