Jævnbyrdig kamp de første 45 min. | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
30. september 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Lørdag eftermiddag gæstede Århus Håndbold Blue Water Dokken til en kamp om to vigtige point. REHH spillede en god 1. halvleg, hvor forsvarsspillet fungerede rigtig godt og sendte dermed Århus til pause med kun 12 scoringer og en føring på kun en enkelt pind. Det må siges at være absolut godkendt. På målet var der debut til Søren Rasmussen, der siden sit skifte til REHH har siddet ude med en skade.

Troen på sejren var fra 2. halvlegs start fortsat til stede og blot 1 ½ min. efter pausen bringer vi os foran for første gang i kampen, da Magnus Søndenå sikkert sætter den ind bag Jens Fredsgaard til 13-12. Herefter var REHH foran flere gange, indtil Århus igen får kontakt ved 17-17. De to hold fulgtes tæt ad til 19-19, hvorefter Århus begyndte at trække fra. De sidste 18 min. taber REHH hele 13-5 - det er selvfølgelig ikke godt nok. Kampen ender derfor 24-33 til Erik Vejes tropper.

Der var mange gode takter i 45 min. - det skal holdet bygge videre på frem mod næste kamp, der spilles i Kolding lørdag den 6. oktober kl. 16.00.

Magnus Søndenå blev i samarbejde med Esbjerg City, Broen Shopping og Butcher kåret til kampens spiller.

Målscorere: Runar Karason 7, Nicolai Pedersen 4, Magnus Søndenå 3, Lukas Karlsson 3, Simen Schønningsen 2, Gunnar Steinn Jönsson 2, Jonas Bruus Tidemand 1, Pelle Schilling 1, Jacob Heinl 1

Efter kampen var der VIP arrangement, hvor både spillere og sponsorer havde et par hyggelige timer trods kampens resultat. Der blev serveret en lækker buffet fra ECH Park med bl.a. Black Angus filet med citrontimian, bresauola med ramsløgpesto, bagte tomater, rucola og revet Vesterhavsost, confiteret fasan med kikærter og rødløg, bagt græskar med belugalinser og stegte kartofler med havsalt og pesto. Til dessert var der blommetrifli med havreknas og økologisk creme fraiche.

Til den lækre mad var der som vanligt tro lækker vin fra Scandinavian Wine.

Dagens VIP Partner var Kaffesmeden, der også serverede frisk kaffe til dagens pause VIP, hvor der også var lækkerier fra Aakjærs og kage fra Tarp Bageri.