Sejr i Aalborg - 'Tro flyttede bjerge'! | Nyheder | REHH

Bryan Kloster
13. december 2020

Det blev en fantastisk kamp i Aalborg lørdag eftermiddag, set med REHH-briller.  En overraskende sejr på 29-31 - set over hele kampen ganske fortjent.
REHH-forsvaret fik godt fat i 5:1 forsvaret fra starten af kampen, samtidigt med at offensiven blev fornuftigt håndteret af en velspillende Jonas Larholm i dirigent rollen. Det gav gode præmisser for backerne, oftest i form af Nicolai Nygaard og Rúnar Kárason.

Således matchede REHH-mandskabet fuldt ud favoritterne fra Aalborg, der manglede det internationale gear, som vi har set i den sidste periode. En velfortjent føring på et enkelt mål var status da de to hold gik til pause.

Anden halvleg fik en skidt åbning for REHH-drengene. Et par fejl i angrebet blev prompte straffet og så lignede det at Aalborg-mandskabet havde tunet sig ind på vinderkursen som vanligt. Et heroisk kæmpende udehold fik dog sat en prop i Aalborg trykket. En velspillende Søren Rasmussen foran et kløgtigt forsvar, oftest i undertal, kombineret med flot angrebsspil dannede grobund for overraskelsen. Gunnar Steinn Jónsson, Miha Zvizej, Nicolai Nygaard og Rúnar Kárason spillede med høj kvalitet i denne periode.

Det hele sluttede tæt og REHH kunne uventet, men fortjent, trække sig ud af kampen med to vigtige point.

”Vi skal være stolte! Det hører til sjældenhederne, at der tages point med hjem fra Gigantium. Gutterne arbejdede stenhårdt i en kamp, hvor udvisningerne hed 1-7. Det sætter moralen ganske godt i perspektiv. Endeligt var det en fornøjelse at se på med faglige briller”, udtaler Kristensen

Vores næste kamp spilles d. 17/12, hvor vi byder Lemvig-Thyborøn indenfor i Blue Water Dokken kl. 18:30.