28. februar 2024
#SAMMENIRIBEESBJERG

Mors-Thy Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
34-30 (18-11)

Anders Thomsen gav Marcus Mørk dirigentstokken fra start. Givet vis i håbet om, at Mørk kan finde tilbage på det niveau, der - med mange skader på holdet - skal være med til at sikre en god sæsonafslutning. Men både Marcus, William Aar og kollegerne kom forfærdeligt fra start. Og det endda i en periode, hvor Niklas Kraft i målet stod fint.

9-2 efter 16 min. og 16-7 efter 25 min. fortalte alt om en halvleg, hvor MTH med succes gik højt og fysisk kraftfuldt på REHH’s bagkæde, der ikke lignede en sammenspillet enhed. Andes Thomsen satte ord på:

I første halvleg viser vi et niveau, vi ikke har set os selv i før. Den ene dårlige beslutning og tekniske fejl efter den anden. To mål på 16 min. Vi er selvfølgelig vingeskudte i pausen.

I anden halvleg er der grund til at rose holdet for at tro på tingene. Vi viser, hvad vi kan – og vi arbejder os faktisk tæt ind på MTH – bagud med 2 fem minutter før tid. Halvlegen bliver vundet med 19-16. Hér viste holdet moral. Men vi skal erkende, at vi er i en svær tid, som vi selv er årsag til!

Ud over fravær af bagspillerne Dahlin og Larholm, blev Simon Birkefeldt også skadet.

På én gang at evaluere selvkritisk og se konstruktivt fremad er ikke nogen let øvelse. Men sæsonens målsætning om Slutspil via 1 point i gennemsnit pr. kamp er spot on. Lad det være det positive afsæt til de sidste 3 kampe i Grundspillet.

Næste kamp er ude mod TTH Holstebro d. 8. marts kl. 19:00.