#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – Nordsjælland Håndbold
38-31 (20-14)

Det er let at holde af Nordsjælland håndbold. Med få økonomiske ressourcer samler de år efter år en talentfuld trup, der spiller hurtigt, smart og skaber masser af målchancer via playmaker Oliver Klarskov, der sammen med venstrehåndede Kristian Olsen er holdets stjerne.

Derfor var det en fornøjelse at se et REHH-hold i (stort set) kontrol over 60 minutter. Ti minutter før tid stod der 35-25 - og så var der frihjul resten af kampen. William Aar var tilfreds med en god arbejdssejr:

”Vi var godt forberedte på det hold, vi mødte. Vi var selvfølgelig favoritter – men tog kampen alvorligt i 60 minutter. Nordsjælland møder op med en flok supergode håndboldspillere, der kører højt tempo i 60 minutter. Stor respekt for det, de kommer med. Det er positivt, at vi har mulighed for at give lange pauser til spillere, der har brug for det. Vi følger vores plan fra start til slut. Det giver en rigtig god følelse efter kampen!”

Andreas Søgaard og Mathias Jørgensen var kampens profiler – tæt fulgt af William Aar og Morten Jørgensen. Jonas Larholm nød tydeligt rollen som playmaker med stort set fuld spilletid – og Marcus Dahlin var i anden halvleg en stærk assist-spiller. Nå ja, så var der jo lige 3 strafferedninger fra Ágúst!

Det blev ikke forsvarets bedste kamp. Men Anders Thomsen og teamet leverede igen godt arbejde gennem 60 minutter. Næste kamp er ude mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold d. 3. oktober kl. 18:30 i JYSK Arena Silkeborg.