Skjern blev slået på godt spil | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
16. august 2016
De gode takter, vores drenge viste i træningskampen i Rødding mod SønderjyskE blev fortsat denne tirsdag aften (16/8) i Skærbæk Fritidscenter.
Modstanderne var Skjerns ligahold, og lad os slå fast med det samme. Vi vandt sammenlangt med 40-34.
Kampen blev spillet over tre halvlege på hver 25 minutter, og for hver halvleg blev der startet på en frisk i næste halvleg. Det vil sige advarsler, udvisninger og målcifre blev neutraliseret.
Sammenlagt vandt vi de tre halvlege med 40-34, og de enkelte halvlegsresultater var 15-9, 11-10 og 14-15.
Jeg skrev det efter kampen i Rødding, og jeg vil gerne gentage det: det bliver spændende at følge vores ligahold. Der er potentiale til en plads i slutspillet.
Selvfølgelig er træningskampe en ting og turneringskampe noget helt andet, men der er så meget godt at glæde sig over efter de to første træningskampe, at det givet fører til mere.
Specielt første halvleg var rigtig fin.

Jacob var sprudlende (foto: Mogens B.)

Jonas Hansen stod en rigtig god kamp med flere gode redninger, Jacob Holm var både i denne og de to andre halvlege ustyrlig. Han er rigtig giftig for modstanderne.

Lukas Karlson scorer (foto: Mogens B)

Lukas Karlson viste sig som en fantastisk dirigent, der samtidig har en for modstanderne rigtig giftig underhånd.
Aku Kreutzmann lægger et rigtig godt pres i angrebene, og viste, at han også kan score. Han viste desuden mange fine indspilninger til stregen.
I det hele taget flød spillet rigtig godt, og der blev arbejdet godt også uden bold.
Cheftræner Claus Uhrenholt fik kampen i gennem prøvet flere forskellige formationer af, ligesom der blev brugt rigtig mange spillere, og resultatet på bundlinjen er, at vi faktisk kan stille to hold. Der er ingen tvivl om, at der på flere poster bliver kamp om pladserne i den kommende sæson.
Lad det være slået fast med det samme: Skjern er ikke noget dårligt hold, og vores forsvar havde store problemer med at holde Lasse Mikkelsen og Mathias Gliese. Lasse Mikkelsen er godt skydende på distancen, og sådan en spiller skal forsvaret nok sørge for at gå op til, så han ikke får chancen for at hoppe i vejret og sende bolden mod mål.
Men ellers var der mange andre, gode takter i forsvaret. En spiller som Jonas Tidemand viste sig rigtig stærk, ligesom han kan angrebsspillet (billedet øverst). I det hele taget blev der kæmpet godt for at dæmme op for modstanderne. At holde Skjern på 34 scoringer over 45 minutter er absolut godkendt.

Jonas Hansen stod en  god kamp. (Foto. Mogens B.)

Kampen i tal:

Målscorere: REHH Jacob Holm 11, Lukas Karlson 6, Aku Kreutzmann 5, Rasmus Nielsen 5, Pelle Schilling 4, Lasse Nikolajsen 2, Hans Chr. Lund 2, Mathias Porsholdt 2, Jonas Tidemand 1, Morten Nyberg 1 og Sonny Lundberg 1.
Skjern: Lasse Mikkelsen 7, Markus Olsson 5, Mathias Gliese 4, Bjarte Myrhol 4, Cornelius Kragh 4, Tandri Konradsson 3, Thomas Klitgaard 2, Lasse Hamann Boeriths 2, Bjarke Christensen 2, Emil Bergholt 1.
Uvisninger: REHH 5, Skjern: 3.
Dommere: Jesper Kirkholm og Henrik Mortensen.