14. oktober 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Skjern håndbold – Ribe-Esbjerg HH
40-35 (21-15)

Det var reelt overstået, da der var spillet 6.45 min. ved stillingen 4-1. REHH’s start 7ér havde da scoret det ene mål og brændt 5 skud på Bonde i målet. En tro kopi af kampene sidste år. Og det blev ved. Bonde havde i første halvleg 12 redninger mod 1 til REHH’s to målmænd. Der var kvalitetsforskel på målmandsposten, i forsvarspillet og i bagkæderne.

Simen Pettersen var vendt tilbage for ”de grønne” efter skadepause og kvitterede med 11 scoringer – hamret ind – uden de store forsvarsprotester - i øverste halvdel af målet hver gang. Forsvaret prøvede - men sejlede rundt med Skjerns angreb ved roret.

Da Elvar Ásgeirsson kom med i angrebet i anden halvleg, kom der (savnet) tempo i angrebsspillet, hvor Elvar sammen med Emil Grønbech og William Aar stod stærkest.  De tre sikrede tilsammen 15 mål, 7 målgivende assist og 2 straffekast Det er faktisk godt. Også Sune Iversen og Søgaard på stregen bød godt ind. Og Larholm scorede 3/3 på straffe. De positive elementer i angrebsspillet skal huskes.

Næste kamp er imod Mors-Thy den 21.10 kl.16.00 i Blue Water Dokken. Det var det hold, der vandt med 8 mål over Skjern i sidste runde. Så er banen kridtet op! Der er alle muligheder for at vise, at REHH stadig er et hold fra den gode halvdel.