SønderjyskE venter i Skansen i aften | Nyheder | REHH

Cecilie Winther
4. december 2017
Ugeavisen Esbjerg

Når kl. slår 15:45 starter bussen op og kører sydpå ned til Sønderborg og stopper ved Skansen. 
Her venter det uhyre vigtige opgør mod SønderjyskE, der inden dagens kamp har ét point færre end os. Sidst vi spillede mod SønderjyskE var da vi kvalificerede os til slutspillet i sidste sæson, hvor minderne står klart med Rasmus Boysen, der scorer det sidste og afgørende mål i de sidste sekunder, der ender med at sende os i slutspillet.

Vi håber dagens opgør ender med samme udfald. I torsdags fik vi ophævet "forbandelsen" på banen, og man kunne se forløsningen hos spillerne, der endte med at sende HC Midtjylland hjem med et kæmpe nederlag på 29-16. Vi er derfor spændte på at se, om de kan fortsætte det gode spil på banen.
Skansen er kendt for at være fyldt til bristepunktet, og man kan nærmest mærke på lægterne, at de svajer fra side til side, når kampen først er i gang! Vi har for vane at spille tæt op med SønderjyskE, og vi er derfor ikke i tvivl om, at dagens opgør bliver spændende, og at vi er nødt til at være 100% klar for at kunne tage hjem derfra med 2 vigtige point. 

Så hvis du er i det sønderjyske, kunne vi godt bruge supporten fra lægterne i aften kl. 19:00, når dagens opgør fløjtes i gang! :)