”Vi giver dem for lang snor i første halvleg” | Nyheder | REHH

13. december 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Skanderborg AGF – Ribe-Esbjerg HH
27-26 (15-10)

REHH har desværre fået en dårlig vane med en alt for svag kampstart med langsomt spil og deraf følgende individuelle, for svage afslutninger. Sådan var det igen i udekampen mod SAH, hvor der stod 5-4 efter 18 min.  Og det fortsatte halvlegen ud med brændte 100 % chancer og meget lav scoringsprocent hos bagspillerne.  Skidt første halvleg mod et SAH-team, der bestemt var til at tale med.

Ass.træner Jesper Holm vurderede da også, at vi gav SAH for lang snor i første halvleg:

”Når vi kun laver 10 mål i første halvleg, så bliver det svært. Salah Boutaf havde 12 redninger inden pausen. Det er for mange brændte skud.  2-3 mål mere, så havde vi haft snor i SAH ved pausen. Så havde vi vundet kampen.

I anden halvleg kan vi ikke tillade os at lave en eneste fejl, hvis vi skal helt op. Og vi kommer netop til at mangle de sidste marginaler. Defensivt gør vi det rigtigt godt. Især i anden halvleg får vi lagt pres på dem - og tvinger dem til at begå fejl.”

REHH spillede uden de skadede og syge Haubro, Mørk, Lindgren og Kraft. I alt 11 redninger til Björgvinsson og Nicolaisen var OK men kunne ikke matche 18 redninger til Salah Boutaf, der var den kampafgørende profil.  På den positive side: Det stærkt fightende forsvar i anden halvleg – og endnu engang – en fejlfri Mathias Jørgensen (9/9).

Næste kamp foregår i Blue Water Dokken lørdag den 16. december kl. 14.00.