25. februar 2024
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – Skjern Håndbold
26-32 (10-16)

Ved 9.42 scorer Simon Birkefeldt sit 3. mål til 5-5. Forrygende, jævnbyrdige 10 minutter. Anders Thomsen skifter ud og 7 minutter senere står der 5-10. Der går i alt 11 minutter, før REHH sætter det sjette mål ind. Kampen er derefter uden nerve – Skjern har overtaget de sidste 43 min. hvor holdene ”deler mål”.

Noah Guadin og Joaquim Nazaré var niveauer over skuffende bagspillere fra REHH. Skjern slog REHH i målmandsduellen med 15 mod 7!! Og det var også en både ærgerlig og realistisk Anders Thomsen, der evaluerede – ikke mindst i forhold til de minutter, hvor Skjern satte sig på kampen:

Vi kommer til at stresse - og vil det for meget, for hurtigt – og så er Skjern ret kyniske i deres eksekvering. Vi går i 7/6 og kommer til de chancer, vi gerne vil have - men får ikke puttet bolden ind. Så udbygger de stille og roligt. Vi får en periode, hvor vi ikke har nok kvalitet i angrebsspillet og får svært ved at score mål.

Det ligner mange kampe mod Skjern. Det vidner også om, at det er et mandskab, der normalt er meget stærkere end deres nuværende placering. Det så vi i dag!

Jeg ærgrer mig over, at vi ikke kommer med den intensitet i forsvarspillet, som vi havde aftalt. Vi var hårdt ramt af skader - og vi skal også erkende, at vi har en række spillere, der ikke leverer det, de plejer at gøre. Så udfordrer man altså ikke Skjern!”

Dahlin, Larholm, Björgvinsson og Haubro var ude. Et fyldt Ribe Fritidscenter havde alligevel fortjent bedre. Simon Birkefeldt blev fortjent kåret som kampens REHH-spiller og Morten Jørgensen fortsætter kurven opad med 5/5.

Næste kamp er endnu en vigtig kamp om Slutspillet mod Mors-Thy ude den 27. februar. Kampen spilles i Thyhallerne kl. 20:00 - og vises direkte på TV2 Sport.