Videre til 1/8 finalen i Santander Cup | Nyheder | REHH

27. april 2018

Torsdag aftens kamp mod HEI på udebane endte med en sikker sejr til REHH. Resultatet blev 37-31 til vores drenge efter en målrig kamp, som mest vil blive husket for masser af hurtige afslutninger i begge ender af banen og uden den helt store fokus på defensiven i nogen af enderne.

Sejren var aldrig i fare, men det startede egentlig ret famlende og skidt. Bagud 0-3 efter ganske få minutter måtte holdet takke Emil Tellerup for ikke at være kommet bagud yderligere. Ved den stilling trak han et par store redninger ud af ærmet og sørgede for at hullet aldrig blev større end de 3 mål.

Derefter kom REHH bedre med. Det første kvarter blev tæt, men fra 8-8 trak REHH fra og skabte det afgørende hul i det sidste kvarter af 1. halvleg, hvor nogle fine defensive præstationer i den periode førte til en række hurtige kontrascorínger. Pausestillingen på 13-20 kunne der ikke indvendes noget imod. Der var den forskel i niveauet, som de fleste nok havde forventet, at der ville være. Og godt for det.

I 1. halvleg var det særligt Lukas Karlsson, som var stærk. Efter en skadesperiode på nogle uger var han tilbage i startopstillingen, og det gjorde han godt. Rigtig godt faktisk. 6 mål på 7 forsøg i de første 30 minutter fortæller alt. Ham har holdet savnet i de sidste kampe. Godt at se dig tilbage Lukas.

2. halvleg blev en rodet affære. Holdene byttede mål, spillet gik hurtigt, og man kunne sidde og glæde sig over en del flotte scoringer, men samtidig ærgre sig en smule over manglende konsekvens defensivt. Det må dog aldrig tage glæden over sejren væk. Den var aldrig i fare og blev sikkert kørt hjem. Og det var det vigtigste. Billetten til næste runde i pokalturneringen er sikret og ambitionen om deltagelse i næste sæsons Final4 lever stadig i bedste velgående. Nu ser vi frem til lodtrækningen sidst i maj.