Videre til kvartfinalen i Santander Cup | Nyheder | REHH

26. august 2017

Fredag aften spillede vi os videre til kvartfinalen i Santander Cup med en sejr på 26-29 over Skive.

1. halvleg var stort set fejlfri fra vores side, hvor vi både spillede godt og taktisk i angrebet og stod stærkt i forsvaret. Derfor kunne vi også gå til pause med en føring på 9-17.

Til 2. halvleg kom Skive ud med en helt anden energi og efter små 8 min. spil stod der 15-20 til os, hvor vi tog en timeout for at få styr på tingene. 2. halvleg blev en rodet affære, hvor Skive fik godt gang i deres kontraløb. Med 3 min. tilbage af kampen stod der 25-29, og Skive har momentum. Her tager vi en timeout for at få ro på tingene og ender med en sejr på 26-29.

Så nu er vi videre til kvartfinalen i Santander Cup, og det er det, der tæller :)