11. februar 2024
#SAMMENIRIBEESBJERG

Lemvig-Thyborøn Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
30-32 (15-15)

Med point til LTH i de sidste to kampe mod Skjern og Mors-Thy vidste REHH godt, at der skulle en jætteindsats til for at hente to point med hjem fra Lemvig. Det lykkedes. William Aar spiller sin sidste sæson i REHH – og hvilken? Han banker mål ind (7/9) og han er i den grad holdets mand med fighterhjertet uden på REHH-trøjen. Sådan oplevede William kampen:

”Jeg synes, at vi formår at holde hovedet koldt i de mange tætte situationer. Vi er foran i første halvleg - men de henter os. 15-15 ved pausen er egentlig fint nok på udebane. De går i 7 mod 6 næsten hele anden halvleg - men vi evner at straffe deres fejl - vi tager chancerne for kontra – vi får løbet på dem - og det skaber den føring, der holder.  Vores moral i truppen er virkelig stærk. Og vi kigger opad”.

Mathias Jørgensen havde styr på Emil Tellerup i målet – han gik fra spidse vinkler, scorede på straffekast – og var med 9/9 stærkt medvirkende til sejren. Det samme kan man sige om Niklas Kraft i målet. Og det var glædeligt, at både Marcus Dahlin og Emil Grønbech havde taget skudarmen med nordpå, så der blev fin balance i bagspillet.  Morten Jørgensen havde nogle eminente forsvarsaktioner, der gav kontramål. Larholm var som playmaker med til at bære sejren hjem det sidste kvarter. Der var masser af flotte forsvarskationer. Tak til HOLDET for en utrolig vigtig sejr!

Kære REHH-tilhængere: Nu kan vi kigge opad!