215 var til VIP-arrangement | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
11. marts 2017

Ud over at få en spændende håndboldkamp fik 225 af de 947 tilskuere til Randers-kampen fredag aften også en kulinarisk oplevelse.

De 225 var de samarbejdspartnere og gæster, der deltog i VIP-arrangementet forud for håndboldkampen i Invactor Arena i Ribe.

Her bød Sune Ahrenkiel velkommen og Kim Nikolajsen interviewede de to trænere om deres syn på kampen.

Hans, indehaver af Kogehuset, forklarede om menuen.

Det var Kogehuset i Ribe, der stod for maden, og den var særdeles velsmagende. Der blev serveret sprængt svinekam, marineret kylling og gode ben, og de var kødfulde.

Dertil var der broccolisalat, en salat med bær og andet godt samt to slags kartofler. Stegte kartofler og krydderkartofler.

Og så var der en tomatbearnaise som sovs. Umiddelbart var min tanke: hvad er nu det? Men jeg skal hile og sige, at den faldt lige i min smag. Jeg kunne spise den med ske, og tro mig: jeg har noget at sammenligne med. Jeg har utallige gange spist bearnaise.

 

Kaj havde også denne aften sat smagen i centrum

Kaj Kristensen, Snadinavian Wine, havde hentet aftenens hvide og røde vin i Chile, og den rejse havd bestemt ikke været forgæves.

Den hvide Chardonnay var et særdeles spændende bekendtskab med en karakteristisk og behagelig eftersmag. Den vil være et parfekt match til hvidt kød og salater, ligesom den helt klart også kan stå alene og drikkes uden noget til.

Den røde var en Cabernet Sauvignon, der var mild, blød og alligevel karakterfyldt med en meget behagelig eftersmag.

Og sålees godt forsynet kunne gæsterne efter nogle nervepirrende minutter glæde sig over, at ligaholdet hentede to point.

Forinden var der dog lejlighed til at deltage i tipskonkurrencen om fine præmier fra Profil Design.

Vinderne offentliggør vi i næste uge.

Profil Design havde som vanligt fine gevinster på spil.

Fotos: Mogens B.