Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund.

Derfor er vi hér!

Ribe-Esbjerg HH blev etableret i 2008 – og ejes af Ribe HK, SGI Esbjerg og ca. 50 aktionærer. REHH driver et ligahold – og har en koordinerende funktion i forhold til moderklubbernes ungdomshold og dermed de talentmiljøer, der er en del af REHH. Det sker bl.a. gennem REHH’s talentcenter – og UH Esbjerg.

Herrehåndbold er en markant og fascinerende elite-holdidræt både som tilskuer i hallen og i TV. Ribe-Esbjerg HH startede i 2. division – og efter 3 år i 1. division rykkede holdet op i ligaen i 2012.

REHH blev netop etableret for at flytte herrehåndbolden i Esbjerg Kommune op på eliteniveau.

Men også for at være med til at skabe en attraktiv innovations- og virksomhedskultur i Esbjerg Kommune og nærregionen. Vi tror på, at elitekultur og eliteidræt betyder noget! I vores vestjyske region skal vi alle fighte sammen for at styrke rammevilkårene for borgere, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Hér vil vi bidrage!

Det går vi efter!

Vi vil opnå resultater! Vi vil finde balancen mellem realistiske mål og drømmen om endnu mere! Vi arbejder hårdt for at styrke såvel det økonomiske fundament som et nødvendigt professionelt organisatorisk set up. Det er pejlemærkerne på den korte bane. Pejlemærker, der skal vise vejen for den sportslige succes, der konkret handler om slutspil hvert år – gerne i den allerbedste ende. Og når vi dérop, er Europa den næste spillebane.

Vores rødder og vinger!

Vi er den sydvestjyske ligaklub med rødder og spillested i Ribe og Esbjerg. Vi vil tiltrække og gerne fastholde stærke spillere udefra over en lang årrække. Miha Zvizej er et eksempel. Vi ønsker optimalt, at holdet ligeledes har spillere med lokale rødder – kørt ind via REHH’s talentcenter. Det er spillere herfra, der får erfaring via træning med – og af og til kampe for ligaholdet.

Vingerne skal kunne bære. Jacob Holm var eksempel på et megatalent, der gik lige ind på holdet som 17-årig. Det kan de færreste med det niveau, vi forventer i dag. Derfor har vi gennem ligaårene set flere spillere, der er vokset op i moderklubberne – og derefter er modnet i mindre klubber, hvorefter de er vendt tilbage til REHH. Mathias Jørgensen et godt eksempel. Alt andet lige skal vi fortsat sikre drenge med lokale rødder på holdet.

Værdierne

Ribe-Esbjerg HH er båret af nogle klare værdier, der bl.a. handler om respekt, ansvarlighed, sammenhold, sved på panden og ambitioner! Vi ønsker at leve op til det ry, at der er format på alle hylder – at det er et rigtigt godt sted at være som spiller, træner, leder og samarbejdspartner.

Søren og Bente og Michael og Ulla

Søren er ligaholdets målmand med mange landskampe i bagagen. Bente er frivillig og hjælper før og under kampene. Michael er sponsor – og er altid klar, når udfordringer skal tackles. Ulla er fast, engageret tilhænger til alle hjemmekampe. DE 4 ER HOLDET!

Udfordringerne!

Dansk herrehåndbold er på vej op i niveau – jævnbyrdigheden vil i sæsonen 20-21 være større end nogensinde. Stort set alle klubber vil det samme som REHH – opad! Det er i den kontekst, at udfordringerne står i kø! I REHH knokler vi for at gøres os fortsat parate til konkurrencen!

/Holger Refslund
Bestyrelsesformand