Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund

10. sæson i ligaen!
21-22 sæsonen er den 10. sæson for Ribe-Esbjerg HH i den danske håndboldliga.

Derfor er vi hér!
Ribe-Esbjerg HH A/S blev etableret i 2008 – og ejes af Ribe HK, SGI Esbjerg og ca. 50 aktionærer.  REHH driver et ligahold – og samarbejder med såvel moderklubberne som andre klubber med fokus på drengehåndbold og talentudvikling. Ribe-Esbjerg HH startede i 2. division – og efter 3 år i 1. division rykkede holdet op i ligaen i 2012.

Herrehåndbold er en markant og fascinerende elite-holdidræt både som tilskuer i hallen og i TV. Ribe-Esbjerg HH blev etableret for at flytte herrehåndbolden i Esbjerg Kommune op på eliteniveau. Men også for at være med til at skabe en attraktiv innovations- og virksomhedskultur i Esbjerg Kommune og nærregionen.

Vi tror på, at elitekultur og eliteidræt betyder noget! I vores vestjyske region skal vi alle fighte sammen for at styrke rammevilkårene for borgere, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Hér vil vi bidrage!

Det går vi efter!
Vi vil opnå resultater! Vi vil finde balancen mellem realistiske mål og drømmen om endnu mere. Vi arbejder hårdt for at styrke såvel det økonomiske fundament som et nødvendigt professionelt organisatorisk set up. Det er pejlemærkerne på den korte bane. Pejlemærker, der skal vise vejen for den sportslige succes, der konkret handler om slutspil hvert år – gerne i den bedste ende. Og når vi derop, er Europa den næste spillebane.

Vores rødder og vinger!
Vi er den sydvestjyske ligaklub med rødder og spillested i Ribe og Esbjerg. Vi vil tiltrække og gerne fastholde stærke spillere udefra over en lang årrække. I sæson 21-22 er Søren Rasmussen og Miha Zvizej eksempler herpå. Vi ønsker optimalt, at holdet ligeledes har spillere med lokale rødder. Det lever vi også op til i sæson 21-22.

Vingerne skal kunne bære. Jacob Holm var eksempel på et megatalent, der gik lige ind på holdet som 17-årig. Det kan de færreste med det niveau, vi forventer i dag. Derfor har vi gennem årene set flere spillere, der er vokset op i moderklubberne – og derefter er modnet i mindre klubber. Hvorefter de er vendt tilbage til REHH. Holdets anfører Mathias Jørgensen er et godt eksempel.

Værdierne!
Ribe Esbjerg HH er båret af nogle klare værdier, der blandt andet handler om respekt, ansvarlighed, sammenhold, sved på panden og ambitioner! Vi ønsker at leve op til det ry, at der er format på alle hylder – at det er et rigtigt godt sted at være som spiller, træner, leder og samarbejdspartner.

Søren og Birgit og Michael og Ulla
Søren er ligaholdets målmand med mange landskampe i bagagen. Birgit er frivillig på 10. år og hjælper før og under kampene. Michael er sponsor – og altid klar, når udfordringer skal tackles. Ulla er fast, engageret tilhænger til alle hjemmekampe og superfølger på de sociale medier. DE 4 ER HOLDET!

Udfordringerne!
Herrehåndbolden i Danmark er på vej op i Europæisk topklasse. Aalborg, GOG m.fl. har vist vejen. Nogle af verdens bedste spillere rykker mod den danske liga. Stort set alle klubber vil det samme som REHH: Opad! Det er i den kontekst, at udfordringerne står i kø! I REHH knokler vi for at gøre os fortsat parate til konkurrencen!

/Holger Refslund
Bestyrelsesformand