Klubben | REHH

Præsentation af Ribe-Esbjerg HH A/S

Af formand for REHH, Holger Refslund.

STATUS I RIBE-ESBJERG HH

Efter 17 kampe ud af 26 runder i grundspillet kunne Ribe-Esbjerg HH gå på en velfortjent juleferie og EM-pause med 21 point på kontoen. Det betød en flot 3. plads med samme pointtal som de notoriske tophold fra Skjern og Bjerringbro-Silkeborg. 3. pladsen er den bedste placering Ribe-Esbjerg HH har haft nogensinde efter efterårets kampe. Målsætningen er selvfølgelig fortsat en plads i slutspillet, som vi vil kæmpe benhårdt for i de resterende kampe her i februar og marts måned.

Til indeværende sæson har vi stort set haft samme hold som i sidste sæson, og betydningen heraf har vi set i de tætte kampe, hvor spillerne har holdt hovedet koldt, spillet som et hold og vist en flot holdindstilling og -moral. Holdet overvandt også tabet af forsvarsgeneralen Jacob Heinl, der blev lejet ud til SG Flensburg-Handewitt i oktober måned og for resten af denne sæson. Samtidig er vi med ansættelsen af Kristian Kristensen som assistenttræner blevet suppleret og styrket på trænerbænken.

Som bekendt rykkede vores 3. divisionshold i foråret op i 2. division og har klaret sig fint. Efter 1. halvdel af sæsonens kampe havde holdet i 11 kampe hentet 9 point og lå på en 8. plads. Målsætningen i denne sæson er at undgå nedrykning, og til næste sæson vil holdet blive forstærket med flere spillere, der rykker op fra vores talentfulde U19 hold.

Sidste år kunne vi i klubben i starten af forårssæsonen mærke håndboldrusen fra herrelandsholdets flotte VM-turnering i Herning, kulminerende med verdensmesterskabet og vi havde håbet på en gentagelse ved EM i Sverige i år, men det blev desværre en fuser, men forhåbentlig tager landsholdet revanche ved OL i Tokio. Det betyder meget for håndboldsporten, at landsholdet klarer sig godt.

Der skal lyde en stor tak for støtten til både vores mange samarbejdspartnere og tilskuere.

Vi glæder os til de kommende kampe i Primo Tours Ligaen, og vi håber og glæder os til at se Jer i Frøs Sparekasse Arena i Ribe og Blue Water Dokken i Esbjerg til kampene i foråret, der forhåbentlig ender med en slutspilsplads.

/Holger Refslund