Presse | REHH

Kampen den 1/9-2020 

Da kampen afvikles med 500 pladser som følge af Corona retningslinjerne skal vi bede jer om max. at sende to mand til kampen. De to deltagere skal være akkrediteret ellers kan vi ikke lukke dem ind.

Send en mail til od@rehh.dk med navn og mailadresse på de personer I ønsker akkreditering til. Vi har brug for mailadresserne i forbindelse med smitteopsporing. 

Fotografer er velkomne. De skal blot holde i sig i området bag de to baglinjer. Adgang til Dokken sker gennem hovedindgangen. 

Vi takker for jeres forståelse. 


Presseinformation og akkreditering

Er du journalist, fotograf eller repræsenterer du et medie på anden vis, har du mulighed for at komme gratis ind til Ribe-Esbjerg HH's hjemmekampe. 

For at kunne komme ind til de pågældende kampe, beder vi dig sende en anmodning omkring akkreditering til Orla Dahl på od@rehh.dk. 
Først når du har modtaget en godkendelse herpå, vil du have adgang. 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på od@rehh.dk 

* Vi forbeholder os retten til at afvise folk som ikke har akkreditering og dermed ikke tilhører pressen, eller andre der ikke har redaktionel tilknytning til kampene. 


Press information and accreditation


Journalists and photographers can apply for press accreditation to gain access to our home matches. You can apply by sending your request for accreditation to Orla Dahl od@rehh.dk

Please notice that you have only been granted access to the arena, if your request has been approved.

If you have any further questions, please contact us at od@rehh.dk

 *We reserve the right to deny access to people without accreditaiton.