UDSOLGT: 4116 billetter solgt på rekordtid | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
5. maj 2017

4116 tilskuere siger brandmyndighederne, at der må være i Blue Water Dokken og 4116 billetter, det var, hvad Ribe Esbjerg herre Håndbold fik solgt til den 1. semifinalekamp i klubbens historie.

Billetsystemet gik ned - telefonerne glødede og mailboksens indhold voksede med eksplosiv hast. Ca. 1 time tog det - så var alle billetter væk.

- Det er helt vildt og overgår alt, hvad jeg havde forestillet mig, udtaler bestyrelsesmedlem i REHH Johnny Nim fra Det Faglige Hus. - Ingen i bestyrelsen havde selv i de sødeste drømme forestillet sig den opbakning, der er til holdet, og den opbakning byen og kommunen viser vores spillere. Holdet har allerede indfriet forventningerne til dette års sæson - men selvfølgeligt håber vi på en sejr i semifinalerne også.

Johnny Nim beklager endvidere, at det ikke er alle der har fået en billet: - Men hallen er fyldt og brandmyndighedernes krav og hensynet til publikums sikkerhed betyder, at en del desværre er gået forgæves efter en billet, men vi kan ikke gå på kompromis med sikkerheden.

- De røde lygter er hængt ud, og vi er klar til en festaften, siger direktør Jens Kristensen, der endvidere oplyser, at såfremt der bliver mulighed for at sætte flere billetter til salg, vil vi gøre det, men det afhænger af, om Skjern benytter sig af hele den tildelte pulje og om nogle sæsonkortholdere skulle melde ind, at de alligevel ikke benytter deres plads ved denne kamp. Jens Kristensen vurderer dog ikke, at sandsynligheden for dette er ret stor.

- Alle vil se holdet nu - og jeg kan godt forstå det - de har præsteret fantastisk og kan spille frit nu. Det bliver en utrolig kulisse med rekord-mange tilskuere i hallen og stemning fra første fløjt.

I klubbens administration har medarbejderne dagen igennem kæmpet for at kunne besvare telefonopkald fra frustrerede tilskuere, der ikke kunne komme igennem billetbestillingen og mailboksens "højde" er vokset med samme hast som en stormflod i et stormomsust vadehav.

- Vi har forsøgt at holde skruen i vandet og taget tingene med alle de smil, der kommer, når opbakningen er langt højere end forventet, udtaler administrationschef Anette Knudsen.

- Vi er rigtigt kede af, at mange ikke nåede at få billetter og er ærgerlige over, at vores system gik ned i en periode, men når alt kommer til alt - skyldes dette succesen på banen og de præstationer klubben har leveret - og vi vil til den kommende hjemmekamp om enten bronze eller guld lære af de erfaringer, der er gjort denne gang - selvom vi nok heller ikke til denne kamp vil have plads til alle de, der gerne vil støtte holdet i deres kamp om medaljer, siger Jens Kristensen, der glæder sig både til de sidste kampe i denne sæson og til en kommende sæson, hvor han håber, at tilskuernes interesse vil være der fra første kamp.