830.000 kroner kørt ind til REHH | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
26. februar 2016
En fantastisk opbakning fra samarbejdspartnerne og en kæmpe indsats af "rytterne" er den direkte årsag til, at der torsdag aften i Carlsberg Lounge på Blue Water Arena blev kørt ikke færre end 830.339 kroner ind til Ribe-Esbjerg HH.

Conny Lauridsen, Skjern Bank, var en af de mange ryttere.

Det er næsten en fordobling af det beløb, der blev kørt ind ved sidste års spinningsarrangement, der gav 434.000 kroner.
700 mennesker overværede REHH og Skjern Banks Spinning Grand Prix og samtidig med, at de mange mennesker kunne se, hvordan rytterne cyklede penge ind til REHH på tv-skærme over alt i loungen, nød de mange mennesker en særdeles velsmagende menu fra Esbjerg Conference Hotel og Slagter Theilgaard og hertil lige så velsmagende vine fra Scandinavian Wine.

Svuppi var en af de, der forbrændte flest kalorier.

Et på alle måder vellykket arrangement, hvor personalet i Carlsberg Lounge med deres venlige og professionelle optræden gjorde deres til, at alt "klappede".
Forstander på Handelsgymnasiet Ribe, Sune Ahrenkiel, bød velkommen, og lærer Mark Bendixen guidede gæsterne gennem arrangementet, hvor eliteudvalgets formand Sune Agerschou kunne præsentere tre nye spillere (omtalt andet sted på siden) og kontraktforlængelse Mark Nikolajsen, Rasmus Bertelsen og Morten Nyberg, inden trænerne fra REHH, Claus Uhrenholt, og fra BSV, Peter Bredsdorff Larsen, gav deres bud på aftenens kamp - der som bekendt blev vundet af REHH.

Der blev trampet flittigt i pedalerne.

Menuen

Den menu, gæsterne nød, blev serveret under ledelse af køkkenchef Bo Rasmussen fra Esbjerg Conference Hotel.

Menuen bestod af:

Røget Fanølaks med dild cerme  salt bagt selleri og syltede rødløg.
Derefter langtidsstegt kalvebryst med rosmarin og hvidløg granulat (kalvebrystet simrer i 18 timer i ovnen. Dertil små stegte kartofler med citron timian, basilikum sauce, blomkål og Edamame bønne i soya med ristede græskar kerne. Spidskålsalat med æble med sennep, honning og oliven olie.
Som dessert: Citron fromage med marineret bær.
Til dette serverede Scandinavian Wine to særdeles velsmagende vine i form af en fransk hvidvin og en italiensk rødvin.
Den hvide er produceret på Chardonnay druen og have en fantastisk god smag med en tilpas tørhed uden at være for tør.
Den røde stammer fra området lidt nord for Verona og er produceret på dreuerne Corvina, Corvinone og Rebo. En meget behagelig vin med en god eftersmag. Begge vine var meget fint afstemt til menuen.

Tipspræmier

De fine præmier i tipskonkurrencen udsat af Profil Design Trading blev vundet af: 1. pr. Ib Marbæg, 2. pr. Ole Lauridsen, 3. pr. Frank Pedersen.

Resultat af spinning

Det var en enorm præstation, rytterne lagde for dagen med det meget flotte resultat til følge.
Thomas Thomsen fra Chr. Brinck og Søn var den, der kørte flest penge ind. I alt blev det til 76.503 kroner.
REHH 1 som bestod af holdlederne Svuppi og Per Vindfeld var det hold, der forbrændte flest kalorier, nemlig 1345.
Det var Playground Marketing, der holdt styr på alle resultaterne og viste det hele på tv-skærme, så alle kunne følge med.


Foto: Elkjaerfoto.dk