8. april 2024
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH - Aalborg Håndbold
26-38 (11-24)

Det blev aldrig den kamp, vi havde håbet på. På en dag, hvor Aalborg viste sig frem fra deres bedste side, måtte REHH strække våben alt for tidligt. Det var tydeligt fra start, at Aalborg var kommet til Esbjerg for at revanchere deres nederlag i grundspillet.

REHH fulgte med til 6-9, men allerede her var fornemmelsen, at Aalborg kom alt for nemt til deres mål, mens REHH måtte slide mere for at komme til gode chancer - og bag ved det velspillende Aalborg forsvar stod en veloplagt Niklas Landin.

Et billede der efter ca. 10 minutter blev tydeligt, også på måltavlen, hvor Aalborg fortsatte med at en uhørt høj scoringsfrekvens, samtidig med, at REHH havde sværere og sværere ved at lave mål. Dette resulterede i en pauseføring til gæsterne på hele 11-24. En første halvleg, hvor vi fik forskellen at se på et tophold i Europa og REHH, om end indsatsen lod meget tilbage at ønske.

Selvom REHH kom bedre ud fra pausen, blev det aldrig den kamp, som spillere og træner havde ønsket i en ellers kampklar Dokken. Vi må kræve af os selv, at vi kan fremstå bedre på udtryk og fight. Det er ikke en skam at tabe til Aalborg, men måden det skete på var ikke i orden.

Vi vil gerne takke for den gode opbakning i Dokken og håber, at vi vil opleve samme gode opbakning på søndag i Ribe Fritidscenter, hvor Mors-Thy helt sikkert vil komme med alt de har.