Afgørelsens dag | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
27. april 2017

På lørdag afgøres det definitivt, om vi fortsætter i semifinalerne med hvad dertil hører, eller om den succesfyldte håndboldsæson er overstået for REHH’s vedkommende.

En sejr mod Mors-Thy Håndbold på Mors vil endegyldigt sende os i semifinalen, men hvis BSV samme dag slår TTH Holstebro i Silkeborg, er vi også i semifinalen uanset resultatet på Mors.

Det kan sammenfattes sådan, at vi skal have lige så mange point med hjem fra Mors, som TTH Holstebro får i Silkeborg. Vi kan ikke tåle pointlighed med TTH Holstebro, for så gælder reglen om, at det hold, der var bedst i grundspillet, får pladsen i semifinalen.

Der er ingen tvivl om, at Mors-Thy Håndbold bliver en svær nød at knække på hjemmebane, og vores statistik er som bekendt ikke for god mod dem.

- Det er et hold, der er svær at smide af, siger cheftræner Claus Uhrenholt.

Han så TTH Holstebros opgør netop mod Mors-Thy Håndbold onsdag aften.

- I den kamp havde Mors-Thy Håndbold problemer med at komme igennem TTH Holstebros forsvar, men da holdet begyndte at spille syv mod seks, kom gæsterne tilbage i kampen, og de spillede fint.

- Hvordan skal de spilles?

- Vi skal spille en koncentreret kamp og være afklaret med, hvad vi laver i begge ender af banen og specielt i angrebet. Vi skal afslutte med kvalitet, så vi ikke får de mange kontraer, som tidligere har kostet os sejren mod holdet.

- Så skal vi finde løsninger på de forskellige spillesystemer, de benytter sig af, og det har vi træningerne i dag og i morgen til at finde ud af.

Claus Uhrenholt peger også på, at spillerne skal undgå den stress, som de havde i kampen mod BSV i Silkeborg.

- Vi skal finde den indre ro, så vi ikke stresser op. Det er en mental proces hos den enkelte. Vi skal finde det rette spændingsniveau.

Claus Uhrenholt slår også fast, at det er rarest selv at afgøre det fremfor at stole på BSV i deres kamp mod TTH Holstebro.

- Mors-Thy Håndbold har ikke noget at spille for. Tror du det kan mærkes?

- Der er Mors-Thy Håndbold i den sidste kamp på hjemmebane. Det er trænerens og flere spilleres sidste kamp, og der er ingen tvivl om, at de gerne vil vise sig frem. Det handler om at slutte af med værdighed, ære og stolthed. Mors er et hold, der giver sig 100 procent. Det hold løber man ikke bare lige hen over, men der skulle gerne være motivation på de to hold til forskel.

- Vi skal være så forberedte, som vi overhovedet kan være og have lært af de sidste kampe, hvad vi er gode til, og hvad der lykkedes, siger Claus Uhrenholt.

Fanbus til Mors

Der indsættes fanbus til kampen.

Så snart detaljerne er på plads, bliver de offentliggjort på Facebook og her på hjemmesiden.