Aggressivt forsvar og hurtigt angreb: REHH møder Skanderborg i TV-kamp! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. februar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Vi så det i Skanderborgs sejr over Aalborg i weekenden. Og vi oplevede selv store problemer i den første kamp i oktober i Skanderborg, hvor REHH tabte 27-29.  Skanderborgs cheftræner Nick Rasmussen kan det dér med forsvar! Aggressivt og forudseende, hvor man virkeligt ”har læst på” skytterne.  Skal man vinde over et formstærkt Skanderborg-hold, skal man i det stationære angreb vælge andre løsninger, end de forventer. Eller udføre det, de forventer, til perfektion.

Det er ikke tilfældigt, at Skanderborg år efter år sniger sig med i slutspillet uden egentlige stjernespillere. Men hvad betyder det, når man har et stjernesamspil  i en bagkæde, hvor Kragh, Bitsch og Balling krydser i et ofte fejlfrit tempo, der dokumenterer, hvad flere års samarbejde blandt begavede håndboldspillere i samme trup betyder.

Kampen i Skanderborg var én af de mange tætte kampe, som REHH tabte i sæsonstarten. Og når man kommer skidt fra start, er der ikke plads til coronauheld, som den ulykkelige træningskamp mod USA’s landshold affødte.
Men det er altså virkeligheden. Som én af vores coronaramte nøglespillere sagde efter nederlaget mod SønderjyskE: ”Jeg spillede med 50 % kræfter og luft”. Det er pokkers ærgerligt. Men et kig i bakspejlet er spild af tid.

Der var fint forsvarsspil i den første kamp i Skanderborg, hvor Søren Rasmussen stod med 38 %. Og forsvaret og Søren stod også kompetent i lørdags i Skansen.

Spillerne ved godt, at Corona har forsinket formkurven med 14 dage. REHH’s trup har også så store individuelle kvaliteter – og motivation til at forløse dem sammen – at de – via Kristian Kristensens velforberedte analyser - går på banen på onsdag kl. 18:30 i Dokken for at vise deres fans i TV-kampen, at REHH er et fortsat bud på et hold, der vil spille med om pladserne i slutspillet. PÅ trods! Og jeg skal hilse og sige, at ”på trods” har vundet mange håndboldkampe gennem tiderne.


/Lars Lundgaard