Årets spiller: Miha Zvizej | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
4. august 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk
I år blev det lidt anderledes, da årets spiller skulle kåres. Normalt ville vi have en fyldt hal, og forhåbentligt en vundet kamp, forud for præmieoverrækkelsen.
Dette kunne selvsagt ikke lade sig gøre i år, og vi måtte derfor holde det simpelt – men godt!

Torben Edens fra guldsmedebutikken Pecani, som sponsorerede dette års gave, inviterede Miha Zvizej indenfor i den smukke butik beliggende i Kongensgade, Esbjerg.

Guldsmed Torben Edens og Miha Zvizej hilser på corona-manér 

Her blev et unægtelig flot ur, af mærket Seiko, overrakt til en begejstret stregspiller, som heldigvis manglede netop dét. På uret var der blevet graveret ”Årets spiller 2019/2020 – REHH”.

Om Miha, som årets spiller, siger Cheftræner Kristian Kristensen følgende:
”Miha Zvizej blev valgt til årets spiller efter en flot spillet sæson. Han voksede med opgaven som forsvarsgeneral da Jakob Heinl skiftede midt i sæsonen. Herudover var Miha en af ligaens mest træfsikre i angrebet hvor hans rykkende bevægelser skabte mange gunstige muligheder for medspillerne. Slutteligt er det meget positivt med hans energiske arbejde udenfor banen. Her giver han ofte en nap med uanset hvilke opgaver han stilles overfor. Vi glæder os til at se Miha udvikle sig yderligere i en kommende sæson.

Guldsmed Torben Edens forklarer om urets særlige egenskaber
 
Vi ønsker Miha et stort tillykke med titlen, og siger tusind tak til Pecani for gæstfriheden og det flotte ur!
 

/Julie Nicolajsen
Koordinator