De kampe, der skal vindes – de skal altså vindes! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. september 2022
Ribe-Esbjerg HH - LTH i Blue Water Dokken fredag d. 23/9 kl. 18:00

Efter en helt lige kamp tabte sidste sæsons nr. 9, Lemvig-Thyborøn, i sidste runde til TTH Holstebro. Når man i år siger om HTH ligaen, at mange hold kan slå mange hold, så er det ingen floskel.

Så selv om REHH er hjemmebanefavoritter i Dokken fredag aften, så ved Anders Thomsen godt, hvad det handler om. For favoritværdigheden skal altså dokumenteres på banen:

”Vi har en god træningsuge efter 2 fine kampe, der ikke må være en sovepude. Vi arbejder stadigvæk hårdt, for der er mange små elementer i spillet, hvor vi fortsat skal forbedre os. LTH har over flere år vist, at de kan bide skeer med alle hold på en god dag. Vi har italesat en klar respekt. De er ofte smarte til at få kampen over på deres præmisser og har mange dygtige spillere, der byder ind. Hvis vi kan få lov til at diktere kampens tempo og flow, så tror jeg på, at vi har flere ressourcer. At det vil være udslagsgivende til vores fordel”.

Vi skal have blå trøjer i hallen! Og så går vi efter at gentage sejren ude over LTH for en måned siden i Santander Cup.


/Lars 


Billetter kan købes online frem til en time før kampen → Billetsalg
Vores hovedsponsor, Sønderjysk Forsikring, er Match Partner til denne kamp - de kaster bamser og slikposer i pausen!Match Partner:

 Foto: Photo-Andersen.dk