Der skal revanche til | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
26. April 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Lørdagens udekamp i Kolding handler om at rette op på tingene fra onsdagens kamp i Nordsjælland. KIF Kolding har med den overraskende udesejr i Mors-Thy pludselig spillet sig selv i en situation, hvor holdet er gunstigere stillet end Lemvig-Thyborøn, når det handler om at undgå sidstepladsen i puljen og dermed afgørende kampe mod TM Tønder fra 1.division i bestræbelserne på at undgå nedrykning.

For REHH handler det om at vinde i Kolding. Ikke på grund af vores egen ligaplads. Den sikrede vi sidste lørdag, fordi vi i tilfælde af pointlighed med Lemvig-Thyborøn eller KIF Kolding er bedst stillet jvnf. bedre grundspilsplacering. Nej. Det handler om at vinde af to årsager. 1. Selvrespekt og et kraftigt signal til omverdenen om, at holdet tager tingene alvorligt og ikke mentalt er gået på ferie. 2. Fair Play overfor Lemvig-Thyborøn som kæmper for at undgå sidstepladsen. Det vil være rigtigst, hvis Lemvig-Thyborøn og KIF Kolding får lov at kæmpe om pladsen i deres direkte opgør. Sådan må det være.

KIF Kolding har haft et meget svært forår. Holdet har dog stadig rigtig dygtige spillere, så det vil under ingen omstændigheder blive en let opgave.

Til gengæld må holdet fra Sydvestjylland rejse sig og finde nogen af de dyder frem, som var tydelige i februar og marts. Det skal drengene kunne.

God kamp herfra.

/Sune Agerschou