Det er en vigtig kamp | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
4. december 2014
Et af de tidligere ikoner i dansk håndbold, GOG, bliver vores næste modstander.

Det sker på lørdag, når vi møder dem i deres hule på Fyn. En kamp, der transmitteres direkte på TV2.

GOG ligger i tabellen lige efter os med 11 point, mens vi på 10. pladsen har 12.

Det er således to vigtige point, der er kamp om, og hvordan skal de hentes med til Sydvestjylland?

Spørgsmålet stiller vi til cheftræner Claus Uhrenholt.

- Det skal ske ved et koncentreret forsvar og koncentreret returløb. Og skal man have et godt returløb, skal man spille et meget balanceret angrebsspil. Det dummeste at gøre mod GOG er ikke at afslutte angrebene ordentligt, siger Claus Uhrenholt, der fortsætter:

- Det handler om at få lukket ned på deres giftige, hurtige midte- og kontraspil. Vi kan ikke fjerne det hele, men det skal være på acceptabelt niveau, og jo mere vi kan komme hjem og spille 6 mod 6 i forsvaret, jo bedre er det.

- Det bliver en kamp i kampen om, hvem der får vippet kampen, så den spilles på egne præmisser.

Claus slår fast, at det er en vigtig kamp for begge hold.

- Vi har slået GOG hjemme, så vi er på plussiden. Presset er på GOG, der skal vinde. Vi kan bedre tåle at tabe, men kan vi få noget med hjem, ser det fornuftigt ud. Det bliver en alvorlig opgave, men vi har noget at revanchere fra kampen mod Skjern, hvor vi ikke var skarpe nok. Det gælder både spillere og trænere.

 - Der er noget, der skal rettes op, og vi vil gøre et ihærdigt forsøg på, at det lykkes. Vi skal investere noget mere. Vi hat talt om, hvad der skal til for at matche holdene ude. Vi skal komme ind med alt, hvad vi har, for ellers er vi bagud med 5-0 inden man for set sig om.

Om kampen mod GOG siger Claus Uhrenholt mere specifikt:

- Det er sjovt at spille der. Der er gang i den. Jeg glæder mig. Vi tager udfordringen op og må se, om det lykkes med tingene. Vi skal først og fremmest have styr på løberiet.

- Det er næsten umuligt at holde dem helt væk, men det er vigtigt, at man ikke lader sig gå på af, at de får nogle mål på den konto. Vi må anerkende, at de er rigtig gode til det, og så må vi ikke hænge os i, at det giver et par mål men komme videre fra det, fastslår cheftræneren.