Det flotte point i Aalborg sender REHH op på 6. pladsen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
10. maj 2023
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Grundspillet i herreligaen sendte i sidste spillerunde REHH op på den 8. plads, der gav adgang til Slutspillet. Med 4 point i de første 5 kampe kan KIF Kolding med 1 point ikke nå os. REHH kan modsat ikke nå op til en plads i semifinalen. Holdet bliver derfor puljens nr. 3 uanset resultatet af den sidste kamp i Kolding på søndag den 14. maj. En sejr i Aalborg havde ikke flyttet noget. Et nederlag havde givet KIF Kolding muligheder.

De to 3’ere i slutspilspuljerne ender turneringen som nr. 5 og 6. Placeringen i Grundspillet afgør hvem, der bliver 5 og 6. Så vi ved, at REHH får 6. pladsen. Et for klubben meget flot resultat, som vi er rigtigt stolte af.

Ribe-Esbjerg HH rykkede op i ligaen i 2012 og er således ved afslutningen på den 11. sæson i ligaen. 4 gange har vi været i top-8:

16/17: Nr. 4 (nr. 8 i Grundspillet – vi nåede semifinalen).

19/20: Nr. 7 (sæsonen blev aflyst 2 kampe før Grundspillet sluttede pga. Corona).

21/22: Nr. 8 (ingen point i Slutspillet).

22/23: Nr. 6 (nr. 8 i Grundspillet – vi bliver nr. 3 i slutspilspuljen).

I aften møder REHH på udebane 1. divisionsholdet IK Skovbakken i Santander Cup. Der skal 3 sejre til Final4. Den første skal komme i aften! Kampen spilles i Vejlby-Risskov Hallerne, Hal 1, kl. 19:00.


/Lars L


Kampen mod IK Skovbakken kan ikke følges live andre steder end i hallen. Resultatet vil kunne ses på vores sociale medier.

Der kan købes billetter i Vejlby-Risskov Hallerne for 50 kr., hvis man ønsker at se kampen. Børn under 15 år kommer gratis ind.