Det føles som en sejr | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
4. oktober 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Tredje gang lykkedes det REHH holdet at få point på hjemmebane efter to hårde hjemmekampe mod TTH og Aalborg Håndbold. Det blev et drama mod SønderjyskE som endte 26-26 (14-16).

Som kampen udviklede sig kunne REHH være godt tilfredse med det ene point. Efter en fin åbning straffede gæsterne et REHH angreb, der alt for ofte forsøgte at finde frem til den evigt kæmpende Miha Zvizej uden at have bearbejdet forsvaret med kvalitet. Momentet kom tilbage til REHH i en periode med klogt forsvarsspil og omstillinger. Det resulterede i en 12-10 føring op i mod pausen. Desværre fik gæsterne sat prop i REHH´s fornemme spil og kunne gå til pause foran 14-16.

Efter pausen var der intet der tydede på, at REHH skulle få fat i opgøret igen og gæsterne trak stille og roligt længere fra og toppede med en femmåls føring et kvarter før tid. Med god moral, 7-6 spil samt et godt kæmpende 5:1 forsvar foran en storspillende Søren Rasmussen, fik REHH drengene kæmpet sig helt tilbage i opgøret. Selvom gæsterne var foran med 3 mål 7 minutter før tid mistede holdet ikke troen på point. 25 sekunder før tid havde REHH holdet sågar bolden og mulighed for at tage begge point. Således sluttede det hel remis, hvilket REHH holdet kunne være godt tjent med.

”Vi var dygtige til at bevare fatningen trods vores periodiske udsving i kampen. Vi kom til at spille uhyre smalt efter pausen, bl.a. som en konsekvens af de mange afbud i dag, herunder ny indhentede Simon Birkefeldt og Besard Hakaj. Vi kæmper fortsat med at få flow i længere perioder, men så længe drengene knokler på til dagligt er jeg ikke bekymret”, udtaler Kristian Kristensen.