Det lysner frem mod vitale kampe i februar | Nyheder | REHH

Johnny Tauman
13. Januar 2018

Landstræner Nikolaj Jakobsen udtaler til JV, at han ikke regner med, at der skal hentes flere folk ind i EM-hovedkvarteret: ”Så skal der ske et eller andet – og det håber jeg naturligvis ikke. Vi har haft Jacob Holm med i Golden League, og han vil være den første vi kikker på, hvis vi skal hente nogen herned!”

3 MÅL PÅ 4 FORSØG
Jacob Holm fangede vi kort før den sidste træning i Blue Water Dokken inden træningsturen til Porto Santo! Den 22 årige Jacob var med landsholdet til Golden League i Paris, hvor han fik spilletid på Egypten.
”3 mål på 4 forsøg,” fortæller en tilfreds Ribe-Esbjerg HH spiller, der måtte opleve ”finalen” mod Frankrig i overtræksdragt på bænken. ”Det var en fed oplevelse med godt 14.000 tilskuere på plads i AccorHotels Arena – startende med en formidabelt fyrværkeri;” siger en begejstret Jacob, der med Golden League kom op på 8 landskampe.

Jacob undrer sig: Hvem er kaptajn Jespersen?
Hvordan ser du på Ribe-Esbjerg HH´s muligheder for at komme i slutspillet? Svaret kom prompte: ”Naturligvis kommer vi i slutspillet – vi har nu kun 2 points op til 8. pladsen, som giver billet til de attraktive kampe!”

Utrolig hvad den korrekte tapening kan gøre
Før træningen med den nye træner Ryan Zinglersen var der gang i behandlingerne hos fysioterapeut Peter Poulsen. Det var dels på briksen, hvor Lasse Nikolajsen fik behandling, dels den individuelle tapning af Søren Tau Sørensen, Morten Nyberg og Miha Zvizej – og her er det ikke flot 30-40 cm tape, som anvendes!
SPÆNDENDE FEBRUAR VENTER
Perioden med træningslejr, træningskampe og Final4 skal sikre, at Ribe-Esbjerg HH sætter de nødvendige points ind på kontoen i løbet af februar / marts. Der lægges ud med Skanderborg Håndbold på udebane lørdag d. 10. februar, mens TTH Holstebro ser forbi Blue Water Dokken onsdag d. 14. februar. Herpå følger Århus Håndbold ude, inden Aalborg Håndbold kommer til Blue Water Dokken. Flere klubber har oprustet – Ribe-Esbjerg HH har med tilgang af målmand Rasmus Lind et stærkt team på målmandsposten, der desuden tæller Emil Tellerup og Tim Winkler.

NYE TONER FRA ERFAREN TRÆNER
Og så lige den nye karismatiske træner Ryan Zinglersen, der har sine principper om sammenhold og hilsepligt, der skal føre holdet til slutspillet. I starten af den sidste træning jokede Ryan med at anvende gymnastikkens Kaptajn Jespersens opvarmningsmetoder, såfremt spillerne ikke selv kunne så for denne proces. Kaptajn Jespersen døde i 1963, så derfor ikke så sært, at Jacob Holm lagde hovedet på skrå! Og bare rolig: Kaptajn Jespersens øvelser med kosteskaft bliver ikke hverdagskost i Ribe-Esbjerg HH.