En fokuseret start var ikke nok i Gudme | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
17. oktober 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Som varslet skulle der en længevarende toppræstation til, hvis GOG skulle matches på deres hjemmebane i Gudme. Det så lovende ud i kampens indledning og frem til pausen.
Her matchede REHH-holdet værterne til fulde qua qus et godt indstillet forsvar, samt et angreb der praktiserede 7-6 gennem det meste af tiden. Således pausefløjt med REHH-føring på 13-14.

Efter pausen strammede GOG rebet, og REHH-holdet måtte kæmpe hårdt for, at stå imod GOG´s malende tryk frem i banen. Efter ca. 40 minutters spilletid kunne GOG bringe sig i front med 18-16, og kampen ændrede total karakter, da Rúnar Kárasson måtte indkassere et direkte rødt kort for en forsvarsforseelse. GOG fortsatte et tryk som REHH-holdet ikke kunne modstå og kunne let, og ubesværet, køre 2 point mere ind på deres konto med en sejr på 33-25.

”Det blev en teaterforestilling, hvor første sæt var fremragende, mens andet sæt ebbede relativt hurtigt ud. Når fokus ryger væk kæmper vi fortsat med for mange uprovokerede fejl i begge ender, og den slags er GOG holdet indoktrineret til af straffe. Jeg er glad for den lange sammenhængende periode, hvor vi matcher GOG, da det er noget vi kan bære med til næste kamp, hvor vi skal op imod Bjerringbro-Silkeborg. Spiller vi på det niveau i 45 min. begynder det for alvor at ligne noget”, slutter Kristensen.