En positiv historie: ¼-finale i Santander Cup venter mod GOG | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. november 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Midt i en svær periode er det dejligt at kunne præsentere en kamp, hvor der er lidt ekstraordinært på spil. Vinderen af dagens opgør vil indskrive sig i Final4 stævnet, som afvikles i slutningen af sæsonen i håbet om, at der kan skabes en fest med max. tilskuerkapacitet etc. 

REHH holdet kvalificerede sig til ¼-finalen efter en udesejr over ligakollegaerne fra TMS Ringsted. Kigger man på favoritrollen er GOG selvfølgelig favoritter som forsvarende pokalvindere og med et topkvalificeret spil i den hjemlige liga og på den internationale bane. Vi mødte for nyligt GOG i Gudme og var faktisk godt med i 30 minutter, hvor vi kunne gå i omklædningen med en et-måls føring. Efter pausen trykkede GOG dog på speederen og fik tingene sat på plads med vanligt ”malende” kontraspil skabt af vores egen tidligere ankermand, Søren Haagen. Med til historien hører også, at vi havde meget spil i undertal, som samlet set gav GOG ekstra gode betingelser for at trykke os i bund.

Vi har en klar tro på, at vi kan ”drille” GOG på hjemmebane. Opskriften er egentligt relativ simpel: Disciplin i 60 minutter! GOG accepterer eksempelvis skud fra distancen velvidende, at der over 60 minutter vil komme mange ”vådeskud”, som i cost/benefit opgørelsen giver GOG en fordel i den sidste ende. Og det er præcist her, vi skal være særligt opmærksomme og passe godt på bolden, uden at det bliver forkrampet. Nemt at skrive – svært at udføre i praksis. Hertil skal vi have styr på duelspillet i vores eget forsvar. Det handler primært om at ramme højden i tacklingerne, så vi ikke kommer til at stå for lavt.

Vi tror på en overraskelse og vil gøre alt for levere en 100% indsats i opgøret. Hjælp os fra lægterne og giv den fuld gas, så vi sammen skaber den energi, der bliver behov for.

Kampen fløjtes i gang kl. 18:30 og sendes på TV2 Sport.


I ønskes en god kamp! Der er ikke flere billetter til denne kamp 

Der er fri entré - dog skal der hentes gratis billetter online lige her* - Billetterne er gyldige til hele nedre tribune - Pladser efter først-til-mølle-princippet - Det er muligt at hente billetter online indtil kl. 17:30 på kampdagen.
*Vær opmærksom på, at der ikke er dørsalg! Det er ikke muligt at komme ind uden gyldig billet grundet COVID-19. Vi forbeholder os retten til at afvise folk uden gyldig billet.
** Det er ikke tilladt for fans af udebaneholdet at hente billetter til kampen.