26. august 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

HC Odense – Ribe-Esbjerg HH
34-39 (14-16)

Nyoprykkerne i 1. division, HC Odense spillede hurtigt, smart og med få fejl. Mathias Jørgensen spillede en perfekt kamp med 6 mål + 5 på straffe. Han havde masser af roser til et disciplineret og velspillende hjemmehold. Han så tilbage på en rigtig pokalkamp:

Vi skulle lige se dem an – og håbede på et afgørende hul i første halvleg, men det skete så ikke. Sådan er det nogle gange, når man møder hold, man ikke kender. Men så skruede vi kraftigt op for tempoet i anden halvleg, og de løb tør for kræfter. Det gav hurtigt en stor føring, der holdt hjem. Dejligt at være rigtigt i gang – og at der var noget på spil igen!

REHH kom tungt fra start. Ved 22. min. brændte holdet skud nr. 11 ved stillingen 9-10. Det var i den periode Niklas Kraft i målet, der hindrede en føring til hjemmeholdet. Da REHH smed tøjlerne i anden halvleg – og spillede flot kontra/hurtig midte, stod der pludselig 22-28. Resten var ”dele mål” – præget af flotte REHH-angreb. Og to forsvar, der slækkede på intensiteten.

Sejrens betydning kan ikke overvurderes. Nu venter en spændende lodtrækning til kvartfinalerne – og den afgørende kamp om Final4 i Boxen i december.