Endnu en kamp med max. 500 personer | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. september 2020

Kampen den 3. oktober mod Sønderjyske bliver desværre ikke den sidste med kun 500 personer i Dokken.

Det blev en realitet i dag, da myndighedernes retningslinjer fra sidste uge blev forlænget i 14 dage, således at de gælder til den 18. oktober.

Det betyder, at også kampen mod Fredericia den 12. oktober skal afvikles med max. 500 personer.

Vi har til hver kamp ca. 400 billetter til rådighed. I den forbindelse har vi valgt først at tilgodese vores sponsorer, der får første bud på billetterne

Til kampen den 3. oktober sættes evt. overskydende billetter til salg for publikum onsdag den 30. oktober kl. 12.00 på vores hjemmeside. Salget foregår efter ”først til mølle” princippet.

Vi er i den grad kede af, at vi ikke kan tilgodese vores trofaste sæsonkortholdere og publikum med nogle spændende kampe. Det er efterhånden længe siden vi har haft normal tilstande og desværre ser det ud til, at der kan gå nogen tid inden vi igen kan byde på håndbold til en større del af vores publikum.

Vi arbejder i øjeblikket med at foretage livestreaming af kampene og håber, at det vil kunne lade sig gøre allerede den 3. oktober.


Vi har besluttet at kampen den 24. oktober bliver afviklet i Ribe under alle omstændigheder. Der har været lidt tvivl om, hvorvidt det ville være muligt, da der kun ville være 200 siddepladser til rådighed. Men med stor velvilje fra Ribe Fritidscenter er det lykkedes at få etableret ekstra stole, hvilket betyder, at der vil kunne være godt 300 siddende gæster i centret. Derfor afvikles kampen mod BSH i Ribe Fritidscenter.

Vi orienterer så snart, der er nyt fra myndighederne, og håber i den grad på mere normale tilstande end dem vi ser nu.


/Orla Dahl
Kampansvarlig