Endnu et knebent nederlag | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
20. oktober 2018

Lørdag eftermiddag drog REHH til Skanderborg i jagten på to vigtige point til den tabel, alle i og omkring klubben så gerne vil kravle højere op ad.

Søren Rasmussen måtte desværre sidde over i dagens kamp grundet en skade, hvilket betød, at Søren Haagen vikarierede mellem stængerne. I kampens indledning fulgtes de to hold ad og efter 8 min. var stillingen 3-3. Herefter trak Skanderborg fra godt hjulpet på vej af en velspillende bagkæde. Vi går derfor til pause bagud 16-11.

REHH kommer ud til 2. halvleg med en helt anden gejst - især ført an af en velspillende Simen Schønningsen, der scorer de fire første REHH mål efter pausen. Der kommer mere flow i spillet, og REHH kommer på 19-17. Herefter rammer Skanderborg en rigtig god periode og trækker igen fra, da de går fra 19-17 til 23-17. REHH viser virkelig format det sidste kvarter og med 5,5 min. tilbage af kampen, er vi igen helt med, da vi får reduceret til 26-25. De sidste minutter bliver utrolig hektiske og spændende, men desværre trækker Skanderborg det længste strå og hiver en smal 29-28 sejr hjem.

Der har været fremgang at spore de sidste par kampe, og det var også tilfældet i dag. Drengene får hevet sig selv op i pausen, laver et flot comeback og vinder 2. halvleg med fire mål. Dét skal vi tage med til næste kamp, der grundet landsholdspause dog først spilles lørdag den 3. november kl. 16.00 i Centex IT Arena i Ribe.