Ét håndboldikon besøger Blue Water Dokken - Ribe-Esbjerg HH møder Århus Håndbold den 17. marts kl. 19.30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. marts 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

To af de allerstørste i dansk håndbolds historie er stadig aktive i den danske herreliga. Anders Dahl Nielsen bag linjerne i Skjern. Og Erik Veje Rasmussen! På 61-årige Vejes CV finder vi bl.a.: 233 landskampe – 1015 mål – 18 år som spiller i Tyskland, Spanien og Schweiz – 5 år som træner i Flensborg – og en juristuddannet innovativ forretningsmand.

I mere end 15 år har Veje været cheftræner i Århus Håndbold, der gennem flere år har haft den samme målsætning som REHH: Kæmpe med om slutspillet. Op til denne sæson har Veje sagt farvel til bl.a. Nikolaj Læsø (Aalborg) og Torben Petersen, der scorer mange mål for Istres i den franske liga – og som i næste sæson rykker til REHH. Det har sat Århus-holdet under pres – og under REHH i tabellen.

Vi hentede 2 sikre point i den første kamp i Aarhus. Vi har i denne afslutning på sæsonen kæmpet med Covid19, skader, en smal trup, stolpe ud i tætte kampe mod GOG og BSH – og en pludselig skrivebordssejr til Kolding over BSH. En kamp sidstnævnte vandt med 10 mål.

Kristian Kristensen og holdet ved alt om, at de lige nu - på onsdag mod Århus Håndbold - skal vise, hvad REHH består af.

Vi siger velkommen til Århus-holdet – og ikke mindst Erik Veje - med respekt!


/Lars Lundgaard


· Kampen livestreames fra kl. 19:20 på vores facebookside lige her: https://www.facebook.com/ribeesbjerghh.dk