Et skridt nærmere slutspillet | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
6. februar 2015
Det blev den ønskede og vel også ventede sejr i Lemvig, da vi denne fredag aften mødte Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane.
Sejren blev på 25-19 efter 11-8 til os efter pausen.
Dermed kom vi et skridt nærmere slutspillet.
Det meste af kampen havde vi føringen - til tider ret komfortabelt - men i anden halvleg blev der et øjeblik skabt fornyet spænding om udfaldet.
Det skete, da vi var foran med 18-14 og Lemvig-Thyborøn pludseligt kom på 17-18. Det var dog også det tætteste, modstanderne kom på en sejr. Fra stillingen 17-18 trak vi stille og roligt fra til slutresultatet 25-19 i vores favør.
På vores hold var der flere spillere, der for alvor bød ind. Det gjaldt bl.a. Morten Nyberg, der også blev topscorer. Og duellen mellem målmændene blev helt klart vundet af vores Sebastian Frandsen.
Efter kampen glædede cheftræner Claus Uhrenholt sig over de to point.
- Vi havde mere eller mindre kampen under kontrol i samtlige 60 minutter. Det var vigtigt, at vi vandt, og jeg kunne mærke på holdet, at der var noget på spil.
Claus peger samtidig på, at selv om vi var foran flere gange, kom Lemvig-Thyborøn tilbage, og på det punkt var vores hold ikke skarpt nok.
Claus peger også på, at Lemvig-Thyborøn manglede Andreas Holst i angrebet, og at holdet generelt manglede skytter.
- Vi dækker godt op, men der mangler noget i angrebet, og der er plads til forbedringer. Det er altid svært at spille i Lemvig, og det var vigtigt at vinde. Udesejre tages med kyshånd. vi kom i gang efter pausen og lavede en gedigen indsats. Med sejren lægger vi pres på vores konkurrenter, påpeger Claus Uhrenholt.
For os scorede Morten Nyberg (billedet) 7 gange, Matias Helt 5, Morten Vium 4, Rene Antonsen 3, Mark Nikolajsen 2, Jacob Holm 2, Phillip Holm 1 og Troels Jørgensen 1.
Lemvig-Thyborøn: Søren Nørgaard 8, Matias Damgaard 4, Mads Paulsen 3, Nicolai Hansen 2, Jacob Thoustrup 1 og Jonas Gade 1.