Flere tilskuere i hallen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. september 2020

Kære samarbejdspartnere og tilskuere


Som de fleste har bemærket er der nu åbnet op for flere tilskuere til sportsarrangementer fra den 9. september.

Det betyder også, at vi må have flere til håndbold i Blue Water Dokken. Vi mangler på nuværende tidspunkt mere uddybende materiale fra sundhedsmyndigheder mv., men det kan ikke forstyrre vores glæde over endelig at kunne byde vort publikum indenfor. Så er det vores opgave, sammen med jer, at sikre afvikling efter reglerne således at vi forebygger smitte.

Til kampen på torsdag har vi opdelt hallen i sektioner. Alle de normale sektioner, mærket A1-A7, udgør nu én sektion med plads til ca. 350 personer placeret på sæder med ét sædes afstand.

Har du på torsdag fået plads i én af A sektionerne skal du ikke som normalt ind gennem hovedindgangen, men gå til højre og ned langs siden af hallen. Her er det med skilte markeret, hvilken indgang du skal ind af. Når du kommer ind finder du en ledig plads i sektionen, hvor du bedes blive siddende under 1. og 2. halvleg. Du kan ikke regne med det sæde, som er angivet på billetten. I pausen kan du gå op og købe forfriskninger ved barerne og i cafeen, men du må ikke gå andre steder hen i hallen.

Vi skal bede jer om ikke at kommer før kl. 19.30. Barerne er åbne indtil 10 min før kampstart og i pausen.

Det samme gælder C1-C6, som også udgør en sektion. Folk med billetter til C1-C6 skal gå ned langs venstre side af Dokken, set fra hovedindgangen. Her er der så markeret, hvilken indgang du skal ind af.

Publikum med alm. sponsorbilletter bedes tidligst ankomme fra kl. 19.30. Publikum fra VIP (inkl. spisning) bedes tidligst ankomme fra kl. 19.45.

Det helt afgørende princip er, at publikum skal forblive i sektionerne og ikke må blandes med publikum i andre sektioner. Derfor er der i hver sektion toiletter, barer og særskilt indgang/udgang.

Når kampen er slut beder vi jer forlade hallen af den samme indgang, hvor I kom ind.

Husk alle de gode råd: Sprit af, hold afstand og ret jer efter anvisninger fra REHH´s personale.

Når kampen på torsdag er afviklet har vi små 3 uger før næste hjemmekamp. Vi forventer, at vi i den periode ud fra det materiale vi får fra Sundhedsmyndighederne kan fastlægge, hvordan vi fremadrettet afvikler vores hjemmekampe på den mest hensigtsmæssige måde for alle parter. Vi melder ud lige så snart vi er klar.

Velkommen

/Orla Dahl
Kampansvarlig