10. februar 2023

Bjerringbro-Silkeborg – Ribe-Esbjerg HH
31-30 (14-16)

Anders Thomsen var selvfølgelig ærgerlig, men også afklaret efter kampen:

”Vi spiller endnu engang lige op med en meget stærk modstander – står godt i forsvaret og leverer længe et fint angrebsspil. Drengene løftede niveauet betragteligt fra Skjern kampen og det giver os stort mod på kampene i Santander Final4. Vi burde selvfølgelig have holdt vores store føring i anden halvleg, men må også tage hatten af for BSH”.

Der var desværre igen spillere i bagkæden, der ikke leverer på tilstrækkeligt niveau. Det betød, at ikke mindst Simon Birkefeldt - men også William Aar, Jonas Larholm og Magnus Haubro gik trætte til sidst. Det var de fire, der alene bar et ofte flot angrebsspil. Suppleret af godt kontraspil og en velspillende Andreas Søgaard på stregen. Det var den manglende kvalitetsbredde, der desværre blev afgørende.

Et meget offensivt forsvar var flot sat op af REHH’s trænerteam. Godt hjulpet af en, især i første halvleg, stærkt spillende Ágúst Björgvinsson i målet.

Bundlinjen: Klart bedre præstation end hjemme mod Skjern. Flot indsats af Ribe-Esbjerg HH. Bekymrende at den formelt brede trup lige nu er reelt smal. Det tegner dog alt i alt positivt frem mod de afgørende kampe i marts, mod de direkte konkurrenter.

Nu står den på Santander Final4 i Jyske Bank Boxen i Herning den 18.-19. Februar.