Forløsende sejr i Kolding | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
7. oktober 2018
Foto leveret af: Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

REHH kørte en forholdsvis sikker sejr hjem på 20-24 på udebane mod lokalrivalerne fra KIF Kolding. Sejren blev hentet hjem på en yderst solid defensiv. Hele kampen igennem havde KIF Kolding svært ved at finde modtræk overfor REHH`s godt bevægelige forsvar. Der var få huller, og lykkedes det at komme forbi, var målmand Søren Rasmussen som regel på plads. På trods af flere undertalsperioder i første halvleg lykkedes det for REHH at komme foran med 11-7. Tålmodigt angrebsspil hvor kløgt og omtanke var nøgleordene førte til masser af gennemspillede angreb. Ofte endte bolden på venstre fløj hos Kasper Kvist, som var sikkerheden selv. Han lavede 5 af sine 7 mål før pausen. Nogle brændte chancer mod slutningen af første halvleg, gjorde at KIF Kolding kom tættere på. Stillingen var 11-12 ved pausen efter en første halvleg, hvor REHH ellers havde domineret det meste.

I det første kvarter af anden halvleg byttede holdene mål. Nu med KIF Kolding et lille nøk foran det meste af tiden. I den periode havde Anders Petersen godt fat i Koldings mål. 18-17 til hjemmeholdet var stillingen efter 17 minutter. Men vi fik styr på det. Klogt spillede angreb med Lukas Karlsson og Gunnar Jonsson som arkitekterne og med Karason som en uhyggeligt stærk afslutter fra højre back gav pote. Og da Søren Rasmussen og defensiven igen begyndte at tage fra for alvor, endte det hele i en sikker sejr på 4 mål.

Stor ros til holdet for at rejse sig i en svær periode. Det var en forløsning. Intet mindre. Og første gang i umindelige tider at vi holder modstanderne under 30 mål. Hvilket sceneskift kun at lukke 20 mål ind på udebane. Det er klasse. Simpelthen. Præstationen lover godt for de næste kampe. Hvis gnisten og klogskaben fra denne kamp videreføres er der for alvor muligheder.