Fremragende 45 minutter! To point! Videre til Skansen! | Nyheder | REHH

28. oktober 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

Ribe-Esbjerg HH – TTH Holstebro
32-29 (16-11)

Med et kvarter tilbage af kampen scorede Sune Iversen til 25-15 mod en slutspilskonkurrent. Målscoren i de indbyrdes kampe er afgørende ved pointlighed. En storsejr var på vej.

”Bænken” signalerede cruise control - via en masse udskiftninger på én gang. Spillerne kvitterede med sænket intensitet. TTH har masser af kvaliteter og sagde tak. De sidste 15 minutter blev tabt med 7-14 og TTH tog hjem med et hæderligt nederlag. Den ærgerlige ”slåen op i banen” skal dog ikke overhale de fornemme første tre kvarter, der bare var en fortsættelse af sidste uges storsejr over Mors-Thy.

Streg- og forsvarsspiller Axel Franzén scorede 3 på 3 og han nød de første 3 kvarter:

”Vi er klart skarpere end TTH både I angreb og forsvar. Og vi har en sindssyg god målmand. Men vi hjælper ham også godt i forsvaret. Vi slapper for meget af, da vi i anden halvleg fører med 10 mål. Vi ved jo godt, at sejren er hjemme. Jeg er glad for at jeg fik spilletid. Man skal jo være klar – og jeg kan vist godt være tilfreds med mit bidrag til holdet.”

Store plusser til Niklas Kraft og et velforberedt forsvar over 45 minutter. William Aar var endnu engang stjernen i angrebet. Fine præstationer af især Dahlin og Søgaard, men også af Franzén, Sune Iversen, Mathias Jørgensen og hele forsvaret.

FLOTTE 45 minutter, 2 point - og videre til næste udekamp i Skansen mod SønderjyskE d. 12. november!