Gammel kending gør comeback i Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

10. August 2018
Photo-Andersen.dk

I konkurrence med flere andre ligaklubber er det lykkedes Ribe-Esbjerg HH at hente Søren Haagen tilbage til klubben. Den 44-årige målmand tiltræder på en 1-årig aftale og kommer dermed til at supplere Søren Rasmussen og Tim Winkler i denne sæson.

”Søren Haagen var i Ribe-Esbjerg HH i sæson 16-17. Det var en god oplevelse for begge parter, og selvom Søren er blevet et år ældre siden da, har han bestemt stadig noget at byde ind med. Han er en rutineret herre, som har prøvet rigtig meget og en god fyr at have i truppen. Vi så i sidste sæson i KIF Kolding endnu engang hvor højt et niveau, han har - særligt i forårssæsonen spillede han rigtigt stærkt. Med aftalen med Søren sikrer vi også, at vi ikke er så sårbare på målmandsposten, hvis uheldet skulle være ude. Det er en meget stærk målmandstrio, vi får”, udtaler eliterådsformand Sune Agerschou.

Søren Haagen selv er også glad for comebacket: ”Jeg havde egentlig pakket håndboldtasken væk, men så bød der sig pludselig flere muligheder til. Jeg har tidligere haft næsten 12 år, der forsvandt ud af mit håndboldliv på grund af sygdom, så jeg nyder bare, at jeg nu har nogle flere år i den anden ende. Det betyder meget for mig. Jeg er glad for, at det endte med en aftale med Ribe-Esbjerg HH. Jeg havde en rigtig god tid sidst, jeg var i klubben, hvor det kulminerede med en semifinale – det håber jeg, vi kan nå igen i denne sæson”.

 

/Anette Knudsen