Gedigen holdpræstation i Ringsted | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
12. Marts 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

I mandag aftenens tv-kamp i Ringsted lykkedes det for Ribe-Esbjerg HH at køre en sikker 6-måls sejr hjem. Et hurtigt kig på stillingen viser, at det var vigtigt. Med sejren indtager REHH en øjeblikkelig 8. plads, som lige akkurat giver adgang til slutspillet - det ved de fleste. REHH kan selv afgøre det.

I 1. halvleg i kampen mod Ringsted var det igen forsvaret, der præsterede flot - sammen med en Søren Rasmussen der levererede en stærk præstation i de første 30 min. Angrebsmæssigt fungerede det meste, og med til historien om de 15 REHH-mål ved pausen hører, at vi brændte tre straffekast. Der var ikke problemer med at komme til chancer. Det var særligt Gunnar Jónsson, som præsterede flot i den offensive del. Han var selv farlig som skytte, var vigtig på assistspillet og tilkæmpede sig også et par straffekast.

2. halvleg blev en smule dramatisk. Jonas Tidemand fik efter en forsvarsaktion tildelt et rødt kort efterfulgt af et blåt kort, som normalt giver min. 1 spilledags karantæne. Med Jonas ude var det Miha Zvizej og Jacob Heinl, der skulle modstå presset i den resterende del af kampen. Sammen med den resterende del af forsvaret klarede de den opgave fint, selvom Ringsted havde lidt mere held i skuddene fra distancen i de sidste 30 min., hvilket de 17 mål fra hjemmeholdet tydeligt demonstrerer. Angrebsmæssigt var REHH også i 2. halvleg godt spillende. Kárason, som sad ude i det meste af 1. halvleg, kom ind og gjorde det godt og bidrog med både flere scoringer og assists. Miha Zvizej var rigtig stærk på stregen, og både Kasper Kvist og Mathias Jørgensen på fløjene fortsatte de gode takter og præsterede fortrinligt.

Efter kampen blev situationen hvor Tidemand fik blåt kort kigget grundigt igennem af dommerparret. Det betød, at de annullerede det blå kort, hvilket betyder, at Tidemand undgår karantæne, og at han derfor kan tørne ud for os i de næste meget vigtige kampe. Det er vigtigt for holdet.

De to point var utrolig vigtige, og der bliver nu lagt op til et kæmpe brag mod Skjern Håndbold på hjemmebane i Blue Water Dokken den 27. marts. Til den kamp ventes der rigtig mange mennesker i hallen. Vi ses til endnu et drama!


/Sune Agerschou