Glimrende juleafslutning på Mors | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. december 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Årets sidste kamp blev afviklet på Mors, hvor hjemmeholdet normalvis ikke er særligt gæstfrie. Det udviklede sig relativt hurtigt til en uskøn affære, hvis man er til poleret angrebsspil. Omvendt viste begge hold karakter i det defensive spil, hvorfor stillingen efter det første kvarter var 5-5. En god slutspurt fra REHH drengene gav opløftede miner med en pausestilling på 9-14. På det tidpunkt var udeholdet i ”flow”.

Et kraftigt momentskift i kampen bragte Mors-Thy tilbage i opgøret efter 45 minutters spil. Her bragte hjemmeholdet sig i front med 16-15. Årsagen var en cocktail bestående af dårlige overtalsperioder, usikkerhed mod Mors-Thy´s skift til 5:1 forsvar og selvsagt et bedre præsterende hjemmehold.

REHH drengene viste dog høj moral, som ofte set i sæsonen, og fandt kvalitet i spillet igen. Momentet blev tilbagebragt, og kampen var reelt afgjort ved stillingen 20-23 med 2 ½ min. igen. En sjusket afslutning bragte alligevel spændingen ind i kampen, da bolden gik på Mors-Thy hænder med 8 sek. tilbage. REHH red stormen af og kunne strække armene i vejret med to yderligere point på kontoen samt en aktuel 3. plads. En ganske imponerende bedrift af drengene der fortjener masser af ros for indsatsen i 1. turneringshalvdel. Nu går vi alle på ferie med oprejst pande og masser af selvtillid frem mod de sidste kampe i grundspillet.

Vi benytter lejligheden til at takke ALLE omkring holdet - ikke mindst sponsorer, frivillige og de trofaste tilskuere der bakker os op gang på gang både i Frøs Sparekasse Arena og Blue Water Dokken.

Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår og glæder os til at se jer i det nye år!