God moral hev sejren hjem | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. november 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det var et Ribe-Esbjerg HH hold, som var meget koncentreret og fokuseret, som gik på banen i fredagens kamp mod Lemvig-Thyborøn håndbold.

De første 15 min. Spillede vi noget af det bedste håndbold, vi har set i meget lang tid, og det bevirkede også, at vi kom foran 11-6 - men desværre skal der jo skiftes lidt ud indimellem, så man kan holde dampen oppe i 60 min. Det betød desværre, at vi mistede momentum og forfaldt til noget af det, vi har set i de sidste par kampe. Dette bevirkede, at vi lod LTH komme ind i kampen og lynhurtigt mistede vores flotte forspring.

Vi havde store problemer i såvel forsvar som angreb de sidste 15 min. Af første halvleg, hvilket betød, at vi gik til halvleg bagud med 12-15.

Der blev talt med store bogstaver i pausen, og det var et nyfødt hold, man så fra starten i anden halvleg. Der blev kæmpet om hver enkel centimeter på banen. Søren Ramussen bød ind med mange flotte redninger. Der blev vist stor moral fra alle på holdet, og det var en flot holdpræstation, der blev leveret.

Da slutfløjtet lød, stod der 27-25 til et meget lettet Ribe-Esbjerg hold, som naturligvis vidste betydningen af resultatet og nok qua det har været lidt lettere at slå ud af kurs end normalt. Dette resultat betyder enormt meget for de kommende kampe. Vi havde brug for lidt medvind. Medvinden sørgede de få, men meget engagerede, tilskuere for - stort tak til jer! Det betyder utroligt meget for os. 

Da vi efter kampen sad i omklædningsrummet, fik vi besøg af Jacob Heinl, som havde taget sig tid til at komme et smut forbi. Det er altid dejligt at de ”gamle ” spillere kigger forbi. Pelle Schilling havde også lige tid til at kigge forbi. Så der var en dejlig stemning efter kampen.

Nu gælder det SønderjyskE på mandag allerede. Det er en stor mundfuld, så det vil være en kæmpe hjælp, hvis i kigger forbi Blue Water Dokken på mandag kl. 20.00, så vi sammen kan gøre livet svært for søndejyderne.

 
/Lars Walther

MÅLSCORER:

RUNAR KARASON, 7

MATHIAS JØRGENSEN, 5

LARS MOUSING, 3

LASSE UTH, 3

MIHA ZVIZEJ, 3

GUNNAR STEINN JONSSON, 3

SØREN RASMUSSEN, 1

NICOLAI NYGAARD, 1

KASPER KVIST, 1